Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BU HAFTA HANGİ FİLMLER VİZYONA GİRECEK?

BU HAFTA HANGİ FİLMLER VİZYONA GİRECEK?
Ocak ayının ilk haftası Türkiye'deki sinema salonlarında 3'i yerli 10 film vizyona girerek sevenleriyle buluşacak. İşte bu hafta vizyona girecek filmlerin konusu ve oyuncu kadroları hakkında detaylar...
HAFTANIN FİLMLERİ
Baba Parası
Selçuk Aydemir'in yönetmenliği yaptığı Baba Parası filmi bu hafta izleyici ile buluşuyor. Ahmet Kural'ın yer aldığı filmde Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin ve Ayhan Taş gibi isimler de kamera karşına geçti. Komedi türündeki film kendilerine kalan mirası alabilmek için zorlu bir mücadeleye girişen, ülkenin en zengin insanının gayri meşru çocuklarının hikayesini konu ediyor.
baba parasi filmi ile ilgili görsel sonucu"

Ip Man:4 Final
Ip Man filminin devam halkası olan yapımda, WingChun dövüş tekniğinin ustası Ip Man, ABD’de WingChun okulu açarak yerel dövüş sanatları topluluğunu rahatsız eden öğrencisinin yanına gitmeye karar verir. Wilson Yip’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Donnie Yen bir kez daha Ip Man’e hayat veriyor.
ip man 4 ile ilgili görsel sonucu"

Judy
Rupert Goold'un yönetmen koltuğuna oturduğu Judy, ünlü oyuncu ve şarkıcı olan Judy Garland'ın hayatına odaklanıyor.
judy ile ilgili görsel sonucu"

Gece Gelen "Cin Bebek"
Başrollerinde Buse Sevindik, Ömer Polat ve Onur Çimen'in yer aldığı filmin yönetmenliğini Bülent Aydoslu yapmıştır. Gece Gelen ‘’Cin Bebek’’, sadece kadınlara musallat olan bir cin ve onlardan hamile kalan kadınların hikayesini konu ediyor.
cin bebek ile ilgili görsel sonucu"

2177 Hackerları
Jose Figueroa'nın yönettiği "2177 Hackerları"nın başrollerinde Sean Patrick Flanery, Dominique Swain ve Miracle Laurie yer alıyor. Bilim kurgu türündeki film hafızasını kaybetmesine neden olacak bir olayın ardından, peşine düşen adamlardan kaçmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor.
2177 hackerları ile ilgili görsel sonucu"

Resmi Sırlar
Gavin Hood'un yönettiği Keira Knightley, Matt Smith ve Adam Bakri'nin başrollerinde oynadığı "Resmi Sırlar" ülkesi ile ilgili gizli bir bilgiyi basına sızdıran bir kadının yaşadıklarını konu ediyor.
resmi sırlar film ile ilgili görsel sonucu"

Laz Kit
Başrollerinde Tuğba Özay, Sedat Kapurtu ve Sinan Bengier'in yer aldığı "Laz Kit" adlı filmin yönetmen koltuğuna Yusuf Atıcı oturuyor. Laz Kit, Amerika'dan küçük bir köye gelen genç bir kadının başına gelenleri konu ediyor.
laz kit film ile ilgili görsel sonucu"

Bacurau
Sonia Braga, Udo Kier ve Barbara Colen'in başrollerinde yer aldığı filmin yönetmen koltuğunu Kleber Mendonça Filho ve Juliano Dornelles paylaşmıştır. Bacurau, yeni filmi için Brezilya’ya giden bir film yapımcısının hikayesini konu ediyor.
bacurau ile ilgili görsel sonucu"

Saklı Gerçekler
Hirokazu Kore-Eda'nın yönetmenliğini yaptığı film genç bir kız ve onun aktris olan annesi arasındaki ilişkiye odaklanıyor.
saklı gerçekler film ile ilgili görsel sonucu"

Yabani
Elena Lyadova, Vladimir Vdovichenkov ve Roza Khayrullina'nın başrollerinde yer aldığı "Yabani" adlı korku türündeki filmin yönetmenliğini Olga Gorodetskaya yapmıştır. Film çocuklarını kaybetmenin acısı ile baş etmeye çalışan bir çiftin hayatına odaklanıyor.
yabani film 2020 ile ilgili görsel sonucu"