Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Özlem Kartal ve annesi Fatma Kartal geçtiğimiz akşam annesi ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiler.

Kaza sonrasında acı tesadüf yaşandı. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görevli olan baba Şaban Kartal’ın kazanın yaşandığı gece hastanede nöbette olduğu öğrenildi. Cenazelerin hastane morguna kaldırılmasının ardından durumdan haberdar edilen baba Kartal, acı haberle perişan oldu.

Düzce D-100 Karayolu’nda dün gece yaşanan feci kaza yürekleri dağladı. DSİ durağında bindikleri otobüsten İhsaniye Köyü mevkiinde inen Fatma Kartal (38) ile kızı Özlem Kartal’a yolun karşısına geçmek isterken Samet Y. idaresindeki otomobil çarptı. Düğün salonuna gitmek için karşıya geçmeye çalışan anne ile kızı, kaza sonucunda olay yerinde hayatını kaybettiler.

Kaza gecesi hastanede nöbetteydi

O gece bir de acı tesadüf yaşandı. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görevli olan baba Şaban Kartal’ın kazanın yaşandığı gece hastanede nöbette olduğu öğrenildi. Cenazelerin hastane morguna kaldırılmasının ardından durumdan haberdar edilen baba Kartal, acı haberle perişan oldu. Biri kız iki çocuk babası olan Şaban Kartal’ın mesai arkadaşları yürek yakan bilgiyi güçlükle verirken, kaza haberini alıp hastaneye koşanlar arasında AFAD İl Müdürü Ali Kartal da vardı. Şaban Kartal ile amca çocukları olan İl Müdürü Kartal, yengesi ve yeğeninin ölümüyle sarsıldı. Kuzenini bir an olsun yalnız bırakmayan Kartal, yetkililerden kazanın nasıl yaşandığına dair bilgiler aldı.

Üniversite öğrencisi Özlem hayatının baharında yaşamdan koptu

Öte yandan, 38 yaşındaki anne Fatma Kartal’ın da eşi gibi yıllarca hastanede hasta bakıcılık yaptığı ve bir süre önce emekli olduğu öğrenildi. Hayatının baharında kaza kurbanı olan 20 yaşındaki Özlem Kartal’ın da Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde öğrenci olduğu bilgisi edinildi.