Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DAN YANAL’A ÇİÇEK

BOLUSPOR’DAN YANAL’A ÇİÇEK
Sezona flaş transferlerle girmesinin ardından kampın son gününde Boluspor ile karşılaşana Fenerbahçe futbol takımı Teknik Direktörü Ersun Yanal’a Boluspor yönetimi tarafından teşekkür çiçeği takdim edildi.

Boluspor ikinci Başkanı Sarper Murat Şen, Süper ligin şampiyonluk adayı Fenerbahçe’ye teşekkür etti. Daha önce Topuk yaylasında oynanması beklenen Boluspor-Fenerbahçe hazırlık karşılaşması teknik direktör Ersun Yanal’ın isteği ile Bolu Atatürk stadyumuna alınmıştı. Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor ikinci hazırlık karşılaşmasını da Fenerbahçe ile yapmış oldu.

Bolu Atatürk stadyumunda karnaval havasında oynana karşılaşmada ligin transfer şampiyonu Fenerbahçe yeni transferlerini de ilk defa sahaya sürmüş oldu. Gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adayı olmaya hazırlanan sarı lacivertliler, Bolu halkının ve civar illerden gelen sarı lacivertli taraftarların karşısına çıktı.

Boluspor’un ciddi anlamda gelir elde ettiği karşılaşmada Boluspor yönetim kurulu adına da Başkan Yardımcısı Murat Şen karşılaşmanın Bolu’da oynanmasından dolayı teknik direktör Ersun Yanal’a teşekkür plaketi verip ‘Şehrimize hoş geldiniz’ dedi.

Karşılaşma öncesi verilen çiçek sonrası ayaküstü kısa bir sohbet gerçekleştirilirken Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Bolusporlu yöneticilere; “Her şey güzel olmuş hiçbir sıkıntı yok. Fenerbahçe olarak şehre bir heyecan getirdiysek ne mutlu bize. Yeni sezonda Bizde Boluspor’a başarılar dileriz” dedi