Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’UN YENİ RAKİPLERİ BELLİ OLDU

BOLUSPOR’UN YENİ RAKİPLERİ BELLİ OLDU
Play-off maçlarının oynanmasının ardından küme düşen ve çıkan takımların belirlenmesiyle, Boluspor’un yeni rakipleri de kesinleşti.

Sezonun son karşılaşmaları heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Süper Lig’e yükselme heyecanı İzmir’de yaşanırken, TFF 1. Lig’e çıkacak son takım da komşu şehirler Kocaelispor ve Sakaryaspor arasında oynanan maçla belirlendi.

SÜPERLİG

 İzmir’de oynanan Altınordu – Altayspor karşılaşmasının sonrasında yüzü gülen taraf Altay oldu. Bu karşılaşma ile Altayspor, TFF 1. Lig’ten Süperlig’e yükselen son takım oldu. Altay’ın yanı sıra; Adana Demirspor ve Giresunspor da Süperlig’e çıkarken, TFF 1. Lig’e düşen takımlar; BB Erzurumspor, MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Yukatel Denizlispor oldu.

TFF 1. LİG

TFF 2. Lig’de ise Sakaryaspor ve Kocaelispor’un mücadelesi sonucunda, TFF 1. Lig’e yükselen son takım belirlendi. Kocaeli’de oynanan maçta, Kocaelispor 4-0’lık skorla Sakaryaspor’u geride bırakarak TFF 1. Lig’e çıktı. TFF 1. Lig’e yükselen takımlar; Manisa Futbol Kulübü, Eyüpspor ve Kocaelispor oldu.