Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’UN KUPADA RAKİBİ BELLİ OLDU

BOLUSPOR’UN KUPADA RAKİBİ BELLİ OLDU
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı. Boluspor kupanın 3.turunda kendi sahasında Fethiyespor’u konuk edecek. Kırmızı beyazlılarda kura çekim törenine Ali Gürsoy ve Kaan Semerciğlu katıldı.

Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen'in açılış konuşmasını yaptığı kura çekimi; 1. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can ile Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Kura çekimi törenine kulüp başkan ve yöneticileri de katıldı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda 68 takım seri başı sistemine göre eşleşti.

Müsabakalar 18, 19 ve 20 Ekim tarihlerinde tek maç eleme sistemine göre oynanacak.

Müslüm Özmen: "Cumhuriyetimizin 100. Yılının tribünlerde şölen havasında geçmesi lazım"

Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen yaptığı konuşmada "Ziraat Türkiye Kupası'nın 3. Eleme Turu kura çekiminde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ziraat Türkiye Kupası gerçekten bizim çok önem verdiğimiz, sosyal açıdan baktığımızda da inanılmaz önemli misyonu olan bir turnuva. Ayrı liglerde, farklı şehirlerde mücadele ediyoruz ama Ziraat Türkiye Kupası herkesi birleştiren, bütün takımları, üyeleri bir araya getiren çok önemli bir organizasyon. Bu yıl Cumhuriyetimizin ve Federasyonumuzun 100. Yılı. Bu bakımdan çok çok mutluyuz, gururluyuz. Bu gururla Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarının dolu tribünler eşliğinde, şölen havasında geçmesi lazım. Cumhuriyetimizin 100. Yılını her maçta her yerde coşkuyla kutlamamız lazım. İnşallah bunları göreceğiz." diye konuştu.

1. Lig Kulüplerinden Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, "Tüm katılımcılara başarılar diliyorum. Ziraat Türkiye Kupası'nı bir bayram gibi görüyorum. Büyükler, küçükler, uzaktakiler, yakındakiler hep bir araya geliyorlar. Çok güzel selamlar aldık, tüm Anadolu'ya da selam olsun. İnşallah sakatlıkların olmadığı, güzel maçların oynandığı, keyif dolu bir turnuva olur. Tüm turlarda takımlarımıza başarılar dilerim." diye konuştu.

2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can da "Kura çekimi tüm takımlara hayırlı olsun. Bu turda 5 ligden takımlar temsil ediliyor. Futbol Federasyonu'nun 2. ve 3. Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak inşallah alt liglerden takımlarımız devam eder ve bir takımımız finale çıkar diyorum. Allah kaza ve sakatlık vermesin." şeklinde konuştu.

İŞTE EŞLEŞMELER

Galatasaray - GMG Kastamonuspor

Çorum FK - Esenler Erokspor

Altaş Denizlispor - Ayvalıkgücü

Adana Demirspor - Adıyaman FK

Balıkesirspor - Yeşilyurt Ofspor

Ankara Keçiörengücü - Diyarbekirspor

Kayserispor - Iğdır FK

Tuzlaspor - Bursa Yıldırımspor

BOLUSPOR - FETHİYESPOR

Samsunspor - Muş 1984 Muşspor

Giresunspor - Amasyaspor FK

Atakaş Hatayspor - Düzcespor

Manisa FK - Eynesil Belediyespor

Ankaraspor - Pazarspor

Şanlıurfaspor - Karaman FK

Yeni Malatyaspor - Ağrı 1970 Spor

Uşakspor - Gümüşhane

Göztepe - Karaköprü Belediyespor

Adanaspor - Orduspor

Altınordu - Sapanca Gençlikspor

Menemen FK - Bulvarspor

Nazilli Belediyespor - Arnavutköy Belediyesi

Bucaspor - Artvin Hopaspor

Gençlerbirliği - Niğde Anadolu FK

Kasımpaşa - Yeni Mersin İdman Yurdu

Vanspor FK - Elazığ Karakoçan FK

Gaziantep FK - Sarıyer

Etiketler: bolu haberler