Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’UN KUPADA RAKİBİ BELLİ OLDU

BOLUSPOR’UN KUPADA RAKİBİ BELLİ OLDU
TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim tesislerinde Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Kura çekimleri yapıldı. Bolusporun rakibi 3. Lig takımlarından 52 Orduspor FK oldu. Kırmızı beyazlı ekip kupa maçını kendi sahasında oynayacak. Boluspor’u temsilen kura çekim törenine Başkan Yardımcısı Ferhat Bağcı katıldı.

Boluspor Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme turunda 52 Orduspor FK ile eşleşti.

Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan kura çekimine; TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüplerin başkan ve yöneticileri katıldı.

Dördüncü Eleme Turu’na Süper Lig’den Atakaş Hatayspor, Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor., Gaziantep FK, Göztepe, İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa, Medipol Başakşehir, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ve Vavacars Fatih Karagümrük, 3'üncü Eleme Turu Kura çekimi sonucu bay geçen GZT Giresunspor ve 3'üncü Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayan 43 takım olmak üzere toplam 54 takım mücadele edecek.

Tek maç eleme usulü ve seri başı sistemine göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu müsabakaları; 30 Kasım ile 1 ve 2 Aralık tarihlerinde oynanacak.

Ali Düşmez: Tüm Paydaşlarımızdan Kupaya Önem Vermelerini Bekliyoruz

TFF Başkan Vekili Ali Düşmez, dördüncü eleme turu kura çekim töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

"Sezona 132 takımla başladık, 54 takımla devam ediyoruz. 60'ıncı sezonunu yaşadığımız

kupayı her zaman çok önemsedik. Federasyonumuzun da benim de bu turnuvaya çok büyük ilgisi var. 12 yıldır 'Türkiye Kupası Türkiye'yi kucaklıyor' diyoruz. Organizasyon gerçekten çok değerli. Bunun nedenlerini paylaşmak isterim. Bu kupayı kazanan için UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak önemli bir fırsat. Kupa, alt lig takımlarına üst ligden takımlarla karşılaşma imkanı sunuyor. Kupa maçları genç kardeşlerimiz için de çok önemli. Genç oyuncularımız kupada oynama şansı buluyor ve son on seneye baktığımızda kupada parlamış, Süper Lig'e transfer olmuş, hatta Milli Takımlara seçilmiş bir çok oyuncumuz var. Tüm paydaşlarımızdan kupaya önem vermelerini bekliyoruz. Tarihe baktığımızda 11 şehrimiz Türkiye Kupası'nı kazandı. O şehirlerimizin hala o şampiyonlukların sevincini ve gururunu yaşadıklarını görüyoruz. Sağlık Bakanlığımız ve Sağlık Kurulumuzun değerlendirmeleri sonrasında maçlarımızın tam kapasite ile oynanacak olması çok önemli. Kupada bu turdan itibaren geçerli olacak ve kulüplerimiz sağlık koşullarını yerine getirerek stadyumlarını doldurabilecek. Aşı çok önemli ve aşılarını yaptırmış futbolseverler stadyumlarda olacak. Bu vesile ile herkesi aşılarını olmaya davet ediyorum. Kupa maçlarının yayınlanması çok değerli ve bütün Türkiye izliyor. Centilmence, Fair Play çerçevesinde çok güzel maçlara şahit oluyoruz. Kupa maçlarının 81 il ve tüm ilçelere dostluk getirmesini temenni ediyorum. Sakatlığın olmadığı ve kardeşliğin ön plana çıktığı bir sezon diliyorum. Kura çekimi hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İşte kura çekimleri sonucu eşleşmeler...

Fatih Karagümrük - Sarıyer

Adana Demirspor - Serik Belediyespor

Adanaspor - Kocaelispor

Gaziantep FK - Sakaryaspor

Antalyaspor - Amed Sportif

BOLUSPOR - 52 ORDUSPOR

Göztepe - Kahta 02 Spor

Gençlerbirliği - Mardin 1969 Spor

Çaykur Rizespor - Ankaraspor

Menemenspor - Hekimoğlu Trabzon

Aytemiz Alanyaspor - Osmaniyespor

Altay - Manisa FK

MKE Ankaragücü - Nazilli Belediyespor

Giresunspor - Ankara Demirspor

Denizlispor - Ağrı 1970 Spor

Medipol Başakşehir - Bodrumspor

Bursaspor - Kırşehir Belediyespor

ÖK Yeni Malatyaspor - Akhisarspor

Kasımpaşa - Alanya Kestelspor

Altınordu - 68 Aksaray Belediyespor

İstanbulspor - Afjet Afyonspor

Atakaş Hatayspor - Eyüpspor

RH Bandırmaspor - Şanlıurfaspor

BS Ümraniyespor - Arnavutköy Belediye GS

Yukatel Kayserispor - AH Iğdır FK

İH Konyaspor - Silahtaroğlu Vanspor

Yılport Samsunspor - Uşakspor

Etiketler: bolu haberler