Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR'UN BAŞLATTIĞI "SPOR KULÜPLERİNDEN İYİLİK ZİNCİRİ" HAREKETİ YAYILIYOR

BOLUSPOR'UN BAŞLATTIĞI
Beypiliç Boluspor'un başlattığı "Spor Kulüplerinden İyilik Zinciri" hareketi futbol kulüplerinden destek görüyor.

Kulüp başkanı Abdullah Abat, sosyal sorumluluk projesi yürüttüklerini söyledi.

Futbolcuların ihtiyaç sahibi aileler için kendi aralarında dayanışma yaparak para topladığını aktaran Abat, "Oyuncularımız ellerinde geldiğince yardımcı olmaya çalıştılar. İnşallah bu davranış, diğer takımlara da örnek olacaktır. 3-5 kişi bir araya toplanıp tekerlekli sandalye alsa engellerin kaldırabileceğini düşünüyorum." dedi.

Abat, projenin zincirleme şekilde diğer takımlara da örnek olmasını hedeflediklerini dile getirerek, "Projemizin haberini, Adana Demirspor kulübüne sosyal medyada pas ettik. Adana Demirspor Kulübü yöneticileri ile de irtibata geçerek bunun yayılmasını sağladık. Adana Demirspor da bu projeye destek vererek ellerinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalıştı. Şimdi de onlar bu işi Samsunspor'a pas etti. Samsunspor da bu işin devamını getirerek başka bir kulübe pas edecek." ifadelerini kullandı.

İyilik hareketi başlattıklarını vurgulayan Abat, "Bu projeyi duyarlılık göstermek adına başlattık. Diğer kulüplerimiz de buna destek oldu. Boluspor'un bu işi başlatmasından dolayı son derece mutluyuz. Bu gibi projelerimiz devam edecek. Bu bir dayanışmadır, dostluk, kardeşliktir." diye konuştu.

Geçen hafta ihtiyaç sahibi 3 kişiye elektrikli tekerlekli sandalye sağlayan Beypiliç Boluspor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Var mısınız? Engelleri birlikte kaldıralım" sloganıyla Adana Demirspor'u sosyal medya hesabından etiketlemiş, çağrıya sessiz kalmayan Adana Demirspor, kulüp başkanı Murat Sancak ve futbolcuların katkısıyla alınan 6 elektrikli tekerlekli sandalyeyi antrenman öncesi tesislere davet edilen ihtiyaç sahiplerine dağıtmıştı.

Mavi-lacivertliler, daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Var mısınız? Engelleri birlikte kaldıralım" sloganıyla Yılport Samsunspor'u etiketleyip, kampanyaya katılmaya çağırmıştı.

Etiketler: bolu haberler