Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’U BAŞKAN ÖZCAN UĞURLADI

BOLUSPOR’U BAŞKAN ÖZCAN UĞURLADI
Beypiliç Boluspor Spor Toto 1.ligin 35. haftasında Adana’da Adanaspor’a konuk olacak. Kırmızı beyazlılar hazırlıklarını tesislerde yaptığı antrenmanla tamamladı. Boluspor kafilesi, Adana’ya gitmek üzere yola çıktı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Spor Toto 1.ligin 35. Haftasında Adanaspor ile karşılaşacak olan Beypiliç Boluspor, Adana’ya gitmek üzere Karaçayır'da bulunan tesislerden yola çıktı. Takım, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor Kulüp Başkanı Oğuzhan Özçelik, Yönetim Kurulu ve kulüp personeli tarafından uğurlandı.

“İKİ KEZ SOYUNMA ODASINDA BULUŞACAĞIZ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, takım otobüsüne binerek teknik heyet ve futbolculara kısa bir açıklama yaptı. Başkan Özcan, verdiği sözlerin arkasında olduğunu ve Adana’da maçta olacağını belirterek; “Bugün yönetimle birlikte sizleri uğurlamaya geldim. Ben yarın Adana’da olacağım. Soyunma odasına maçtan önce geleceğim. Sizlere verdim sözleri unutmadım. Sözümüz, sözdür. İki kez soyunma odasında buluşacağız. Bir maçtan sonra birde maçtan sonra. Biz Bolulular olarak sizlere güveniyoruz. Sizde elinizden geleni yapın. Başarılı olun. Adana’da görüşmek üzere. Biz bitti demeden bitmez” dedi.  

“FUTBOLCULARLA ALAKALI PROBLEMİMİZ YOK”

Boluspor Kulübü Teknik Direktörü Emre Toraman ise, deplasmanda oynayacakları Adanaspor maçından mutlu dönmek istediklerini söyledi. Toraman, Boluspor’a yakışan skoru alıp Bolu’ya döneceklerini ifade ederek; “Son tura girdik. Son 4 maçımız. Güzel çalıştık, güzel hazırlandık. Demoralize olmuş bir ekip vardı. Geldiğimiz Eyüp ve Ümraniye maçları, 1 galibiyet, 1 mağlubiyet aldık. Bu hafta iyi bir çalışma ortamımız oldu. Güzel, keyifli antrenmanlar yaptık. Ligde kalacağız Allah’ın izniyle. Adana’ya da kendimize yakışan skoru almak için gidiyoruz. Her zaman hedefimiz var. Oradan güzel puanları alıp döneceğiz. Selmani’nin üst adalesinde bir sıkıntı vardı. Oda hazır, sadece Zahit haricinde bir eksiğimiz yok. Geçen maç ayağı açılmıştı dikiş atıldı. Bunun haricinde bir eksiğimiz yok.

Bizim geldiğimiz konum belli ama bizde hiçbir sıkıntı yok. Futbolcularla alakalı problemimiz yok. Güvenimiz tam. Sadece Bolu kenetlensin. Destek versinler. Biz onlara ağabeylik yapıyoruz. Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz kendimize yakışanı yapıyoruz. Herkesin bir olması gerekiyor Bolu için. Ondan sonra 4 maç biter herkes şapkasını önüne koyar. Kim nasıl istiyorsa öyle davranabilir” şeklinde konuştu. 

Etiketler: bolu haberler