Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPORLU OYUNCU ARİF MORKAYA’NIN İNANCI TAM

BOLUSPORLU OYUNCU ARİF MORKAYA’NIN İNANCI TAM
Boluspor’un Antalya/Belek kampı tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı beyazlıların ara transfer döneminde Fatih Karagümrük’ten kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Arif Morkaya özel açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Morkaya,; “Buraya gelirken bu durumu kurtaralımdan ziyade iyi bir seriyle birlikte play-off’u bile yakalayacağımızı düşünüyorum açıkçası. Hocalarımızında düşündüğü planladığı o. Bana bunu anlattılar” dedi.

“PLAY-OFF’U BİLE YAKALAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

Bolusporlu oyuncu Arif Morkaya, iyi bir seriyle play-off oynama inancının olduğunu ifade ederek;  “Boluspor’a transferim şöyle gerçekleşti. Son maçı oynadıktan sonra Osman hoca ile görüştük. Osman hoca gelmemi istedi. Bende Boluspor’a karşı yıllardır karşılıklı oynuyoruz. Yıllarca sempati duyduğum bir camiaydı. Yıllardır bu ligde her zaman hedefleri olan bir camiaydı. Bu sene kötü bir gidiş vardı ama bunu hiç düşünmedim açıkçası. Buraya gelirken bu durumu kurtaralımdan ziyade iyi bir seriyle birlikte play-off’u bile yakalayacağımızı düşünüyorum açıkçası. Hocalarımızında düşündüğü planladığı o. Bana bunu anlattılar. Bende Osman hocanın oyun tarzını beğeniyorum, sürekli rakip olduk. Bir türlü beraber çalışamadık. Daha öncesinde de bir irtibatımız olmuştu. Baya üzülmüştüm, ben Ankaragücü’ne gitmiştim. Buraya gelmek nasip oldu, buraya gelmek naip oldu. İnşallah hakkını vererek devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“RUHUMUZU, VÜCUDUMUZU HER ŞEYİMİZİ FEDA ETMELİYİZ”

Camia olarak kenetlenip iyi bir hava yakalamak istediklerini vurgulayan Morkaya; “Öncelikle oyuncu kalitesi olarak Boluspor iyi bir komumda. Bence iyi oyuncularımız var. Devre arasında daha da güçlendik. Birkaç arkadaşımız daha katıldı. Bende geldim. Kağıt üzerinde veya başka şekilde kazanılmıyor maçlar. Öncelikle ruhumuzu, vücudumuzu her şeyimizi feda etmeliyiz. Şuanda rakibimiz gibi gözüken maçlarda camia olarak taraftar olarak kenetlenip üstesinden gelmeliyiz. Bir iki maç kazandıktan sonra takımımız bir hava kazanacak ve hiç ummadığımız belki de beklemediğimiz yerlerde olacağız. Ben ona inanıyorum. Sakin kalmalı ve çok iyi mücadeleyle bu işin üstesinden gelebiliriz” ifadelerini kullandı.  

“ÇOK ÖZEL OYUNCULAR OLDUĞUNA İNANIYORUM”

Boluspor’da genç ve deneyimli bir çok oyuncunun olduğunu sözlerine ekleyen Arif Morkaya; “Gençlerimiz ve tecrübeli oyuncularımız var. Aslında gençlerle ben Altınordu’da çok uzun süre kaldım. Bu tarz oyuncu gruplarıyla beraber olduk diğer arkadaşlarımızla beraber olduk. Bazen gençlerin motivasyonu düşebiliyor, bizimde aynı şekilde. Ama onların dinamikliğinden ve performansından çok fazla koşmalarından mücadele etmelerinden hepsi çok yetenekli zaten. Bundan faydalandığımız takdirde çok özel oyuncular olduğuna inanıyorum. Mesela daha önce ligde başarılı olan Melih var, Hayrullah var. Onların haricinde kalecimiz var. Çok özel oyuncular var burada. Yetenekleri ve mücadele gücünü arttırdığımız zaman motivasyonla beraber üstesinden geleceğiz” dedi.

“CAMİA OLARAK, TARAFTAR OLARAK STADI TAMAMEN DOLDURMALIYIZ”

Boluspor’un yeni transferi Arif Morkaya son olarak ligin ilk haftasında oynayacakları Osmanlıspor maçına değinerek; “Osmanlı maçı bildiğiniz gibi çok önemli bizim için. İlk önce bulunduğumuz konum açısından kendimizi kurtarmamız açısından direk rakibimiz olarak gözüküyor. Camia olarak, taraftar olarak stadı tamamen doldurmalıyız. Çok iyi desteğin olması lazım ki bizde takım olarak bu maça odaklıyız. Bu maçı alıp, yolumuza serilerle devam etmek istiyoruz. Herkesi bize desteğe davet ediyorum” dedi.