Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DAN SEZONUN İLK GALİBİYETİ

BOLUSPOR’DAN SEZONUN İLK GALİBİYETİ
Beypiliç Boluspor, TFF 1.ligin 4.haftasında kendi sahasında kendi sahasında Kocaelispor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı karşılaşmada Kocaelispor’u 2-0 mağlup ederek bu sezon ilk galibiyetini aldı. Boluspor’u galibiyete taşıyan golleri 2. dakikada Bertu ve 40. dakikada Kabongo kaydetti.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Kocaelispor karşısına; Selmani, Abdurrahim, Fethi, Eray, Bregu, Roshi, Zahit, Kasongo, Ali, Bertu on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Tugay, Odah, Hakan, Arda, Novak, Talha, Emin, Arda Köksal, Erkam yer aldı.

Kocaelispor ise Boluspor karşısına; İsmet, Musa, Atila, Semih, Mehmet, Yılmaz, Omolo, Pereira, Benhur, Bahattin on biri ile çıktı.

BERTU’DAN MÜKEMMEL GOL

Karşılaşmaya Kocaelispor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın 2.dakikasında Kocaelispor karşısında öne geçti. Ani gelişen Boluspor atağında Bertu orta sahadan aldığı topu ceza sahasına kadar sürüp şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta 1-0 öne geçti.

KOCAELİSPOR TEHLİKELİ GELDİ

Kocaelispor maçın 18.dakikasında gole çok yaklaştı. Benhur’un ceza sahası önünden çektiği sert şut Selmani’de kaldı.

BİR GOLDE KABONGO’DAN

Boluspor maçın 40.dakikasında farkı 2’ye çıkardı. Sağ kanattan Mehmet Zahit’in getirdiği topa çizgi üzerinde son dokunan Kabongo topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Boluspor mücadelenin ilk yarısını 2-0 önde tamamladı.

BOLUSPOR’DAN 2 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ BİRDEN

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı.  Boluspor maçın 57.dakikasında 2 oyuncu birden değiştirdi. Tugay ve Novak oyuna girdi, Bertu ve Eray oyundan çıktı. Maçın 60 dakikası Boluspor’un 2-0 üstünlüğü ile geçildi. Boluspor’da maçın 66.dakikasında Ali Keten sarı kart gördü.

NOVAK’TAN SERT ŞUT

Boluspor maçın 72.dakikasında 3.gole çok yaklaştı. Novak’ın ceza sahası dışından sert şutu auta çıktı. Boluspor 74.dakikada 3.oyuncu değişikliğini yaptı. Ali Keten oyundan çıktı, Emin Bayram oyuna girdi. Boluspor’da maçın 79.dakikasında Mehmet Zahit sarı kart gördü. Boluspor’da 4.oyuncu değişikliği maçın 84.dakikasında yapıldı. Arda Köksal oyuna girdi, Bregu oyundan çıktı.

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin 90+2.dakikasında Boluspor 3.gole çok yaklaştı. Novak’ın ceza sahası içinde yaptığı vuruş direği yalayarak auta çıktı.  Maçta kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Boluspor kendi sahasında Kocaelispor’u 2-0 mağlup ederek bu sezon ilk galibiyetini aldı. Kırmızı beyazlıları galibiyeti taşıyan golleri Bertu ve Kabongo kaydetti. Boluspor, 5.haftada deplasmanda Keçiörengücü’ne konuk olacak.