Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DAN MÜKEMMEL GERİ DÖNÜŞ

BOLUSPOR’DAN MÜKEMMEL GERİ DÖNÜŞ
Ligin ikinci yarısı çok çekişmeli geçeceğe benzerken, Boluspor Spor Toto 1.ligin sert ve dinamik takımı olan Manisa FK takımını geriden gelip farklı mağlup etmeyi başardı.

Son yılların şampiyonluk yarışında takımların bir birleri ile puan yarışına girdiği görülen Spor Toto 1.Ligde puan ligin ikinci yarısında puan aslanın ağzında.

Boluspor'un oynadığı son iki karşılaşmada ki istatistiği de üst seviyelerde göründü. Ligin ilk yarısının son karşılaşmasında Erzurumspor karşısında geriye düşüp sonradan oyunu çeviren temsilcimiz ligin ikinci yarısının ilk karşılaşması olan ve Spor Toto 1.Ligin en sert ve diri takımlarından olan Manisa FK’ya karşı yine geriye düştü.

Rakibi karşısında geri düşen ve oyundan düşmeyen Boluspor ligin zorlu takımı Manisa FK karşısında müthiş bir geri dönüş sergiledi. Karşılaşmada soyunma odasına son dakikalarda bulduğu gol ile 1-1 berabere giden kırmızı beyazlılar karşılaşmanın ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yaptı.

Rakibine karşı sağlı sollu geliştirdiği ataklarla oyunun üstünlüğünü eline alan Boluspor müthiş geri dönüşe imza attı. Son iki karşılaşmasında geriye düşmesine rağmen maçı kontrol altına alan ve 3 puanı hanesine yazdıran Boluspor, Manisa FK karşısında da geri dönüşü ile haftaya imzasını atmış oldu.

Etiketler: bolu haberler