Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DAN KUPA’YA VEDA

BOLUSPOR’DAN KUPA’YA VEDA
Beypiliç Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Fraport- TAV Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Antalyaspor’a 1-0 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupasına 5.turda veda etti. Antalyaspor’un tek golünü 52.dakikada Gökdeniz kaydetti.


B.Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Antalyaspor karşısına; Ömer, Kerim, Burak Asan, Hamza, Oğuzhan, Marlinho, Nemanja, Araz, Alican, Ali Keten, Burak Bekaroğlu on bir ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Yavuz, Tugay, Melih, Poepon, M.Arslantaş, Raşit. M. Gümüşkaya, M.Bayır, Mertan, Fatih yer aldı.

Fraport- TAV Antalyaspor ise B.Boluspor karşısına; rsan, Naldo, Eren, Nuri, Sam, Orgill, Mevlüt Han, Gökdeniz, Mert, Ali Eren on biri ile çıktı.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmaya Antalyaspor’un vuruşu ile başlandı. Maçın ilk dakikalarında her iki takımda oyunu orta alanda kabul etti. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Antalyaspor maçın 20.dakikasında gol çok yaklaştı. Sam’in sert şutunu Ömer kornere tokatladı. Mücadelenin 36.dakikasında B.Boluspor’dan Burak Asan sarı kart gördü. Maçın ilk yarısının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarası 0-0 eşitlikle sona erdi.

Antalyaspor öne geçti

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. her iki takımda ikinci yarıya aynı on birlerle başladı. Antalyaspor maçın 52.dakikasında öne geçti. Gökdeniz’in uzaktan çektiği sert şut, B.Boluspor defansına çarpıp ağlarla buluştu. Bu golle Antalyaspor, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. B.Boluspor’da ilk oyuncu değişikliği maçın 55.dakikasında yapıldı. Sakatlanan Araz’ın yerine Melih Okutan oyuna dahil oldu. B.Boluspor’da maçın 63.dakikasında iki oyuncu değişikliği daha yapıldı. Poepon ve Tugay oyuna girdi, Hamza ve Alican oyundan çıktı. B.Boluspor’da maçın 79.dakikasında Marlinho sarı kart gördü. B.Boluspor’da maçın 84.dakikasında Muhammed Gümüşkaya oyuna girdi, Marlinho oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin 90+2.dakikasında B.Boluspor’dan Melih Okutan satı kart gördü. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca B.Boluspor deplasmanda Antalyaspor’a 1-0 mağlup olarak kupaya 5.turda veda etti. 

Etiketler: bolu haberler