Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DAN KASIMPAŞA’YA TRANSFER ÇALIMI

BOLUSPOR’DAN KASIMPAŞA’YA TRANSFER ÇALIMI
Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Boluspor, son olarak kadrosuna Altınordu altyapısında yetişen Arda Hilmi Şengül’ü kattı. Şengül’ün imza töreninde Boluspor Kulübü Başkan Vekili, Profesyonel Futbol Şubesi Sorumlusu Oğuzhan Özçelik ve Başkan Yardımcısı, Hukuk İşlerinden Sorumlu Sinan Barut hazır bulundu.

Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa, 500 Bin TL bonservis bedeli ile transferi bitirmeye çok yaklaşırken, gelecek vadeden oyuncu herhangi bonservis bedeli ödenmeden ve tüm yetiştirme bedelleri alınarak Boluspor’a kazandırıldı.

Yönetim Kurulu’nun büyük çabalarıyla anlaşma sağlanan genç stoper ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Arda Hilmi Şengül'ü tanıyalım:

11 Aralık 1998 Kadıköy doğumlu olan Arda Hilmi Şengül, Selimiye'de futbola başladı. Daha sonra kısa sürede Altınordu'ya transfer olan Şengül, burada profesyonelliğe geçiş yaptı. Daha sonra, Erzinspor'a transfer olan genç futbolcu burada 3 kez TFF 3. Lig müsabakasında görev aldı. Ardındna, Niğde Anadolu FK'ya transfer olan Şengül, TFF 2. Lig'de 14 karşılaşmada görev yaparken, 1 kez Ziraat Türkiye Kupası maçında oynadı. Son olarak Sultanbeyli Belediyespor'a transfer oldu. Burada 27 kez TFF 3 .Lig maçına çıkan Şengül, 1 kez de Ziraat Türkiye Kupası maçında görev yaptı.

Arda Hilmi Şengül, U-17 ve U-18 Milli Takımlar olmak üzere 6 kez özel maçta Milli Takım forması giydi.