Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DA ŞOK GELİŞME

BOLUSPOR’DA ŞOK GELİŞME
2 yıldır Boluspor başkanlık görevini sürdüren Abdullah Abat ve yönetim kurulu istifa etti. Boluspor Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Boluspor Başkanı Abdullah Abat ve yönetimi istifa etti.

Ligde zor günler geçiren ve ligde kalma umutlarını son 4 maça bırakan kırmızı beyazlılarda bir şok gelişme daha yaşandı. Başkan Abdullah Abat ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti.

“İstifa ettiğimi kendisine bildirdim”

Abdullah Abat, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından mecbur bırakılarak başkan olduğunu ifade ederek; “Bundan yaklaşık iki yıl önce çok zor bir süreçte sahipsiz kalan bir Boluspor Kulübü bırakmamak adına, Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan tarafından mecbur bırakıldığımız Bolupor Kulübü Başkanlığı görevini geçen sezon bırakma ve istifa etme talebime rağmen bir sezon daha devam etmemizi ısrarla rica eden Sayın Tanju Özcan Başkanımızdan özür dileyerek, geldiğimiz son süreçte 22 Nisan 2022 tarihi itibari ile görevimden istifa ettiğimi kendisine bildirdim” dedi.

“Anahtarlarını görevi aldığımız adrese iade ettiğimizi beyan ederiz”

Abat, kulübün anahtarlarını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a teslim ettiğini aktararak “An itibarı ile her hangi bir sorumluluk almama adına bir hareket ve oluşum içine girilmediğini görmekteyim. Çok geç kalmamak adına, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım iki yıllık süreçte hem ekonomik hem de mental olarak çok yıpranmış olup, görevimizden istifa ettiğimizi, kulüp yönetimini ve anahtarlarını görevi aldığımız adrese iade ettiğimizi beyan ederiz. Kalan dört maçta takımımızın alacağı puanlarla gelecek sezonlarda hem ekonomik hem sportif anlamda daha başarılı olacağına inancımız tamdır. Bu nedenle, Boluspor Kulübü bugünden itibaren başta Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan öncülüğünde seçilmiş ve atanmışlar olarak hep birlikte yeni bir heyecan ve dinamizm kazanmalıdır.” şeklinde konuştu.

“Başkan ve Yönetim Kurulu olarak görevlerimizden istifa ediyoruz”

Abdullah Abat, yeterli desteiği alamadıklarını ve verilen sözlerin tutulmadığını sözlerine ekleyerek sözlerini şöyle noktaladı: “En baştan beri yeterli maddi desteği alamayan ve verilen sözlerle bugüne kadar oyalanan, yılan hikâyesine dönen, maddi destek vaatlerinin hiçbirinin tutulmadığı, dayanacak maddi ve psikolojik gücü kalmayan bir Başkan ve Yönetim Kurulu olarak görevlerimizden istifa ediyoruz. Şimdiye kadar yeterli desteğin sağlanamadığı iki yıllık süreci unutup son dört maçta en fazla maddi ve manevi desteği hissettirip Boluspor takımının ligdeki yerini sağlamlaştırmaları gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

Etiketler: bolu haberler