Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR'DA HEDEF LİGİ İLK 2 İÇİNDE TAMAMLAMAK

BOLUSPOR'DA HEDEF LİGİ İLK 2 İÇİNDE TAMAMLAMAK
Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, ligde ilk 7 içerisinde neresi olursa ona razı olduklarını ama mücadelelerini ilk 2 için sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Ligin ilk karşılaşmasını 13 Ağustos'ta deplasmanda Manisa FK ile oynayacak kırmızı-beyazlı ekip, maçın hazırlıklarını teknik direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde Karaçayır Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

“Ciddi bir sorumluluğumuz var”

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karafırtınalar, yeni sezonun tüm takımlar için güzel ve başarılarla dolu olmasını temenni ederek; “Öncelikle yeni sezon herkese hayırlı olsun. Takımımıza, camiamıza kazasız belasız güzel başarılarla dolu bir sezon olur. Onun için buradayız. Ben, ekibim, oyuncularımız, başkanımız hepimiz bu işe soyunduk. Ciddi bir sorumluluğumuz var. Bunun bilincindeyiz. Neticesinde 1,5 aydır burada çalışıyoruz. Ligin ilk haftasına geldik dayandık. Şuana kadar yapmış olduğumuz hazırlıklar tabi lig içindi. Bizde elimizden geldiği kadar en iyi kadroyla sahaya çıkıp takımımızı, şehrimizi en iyi şekilde temsil edip oradan puanla dönmek istiyoruz” dedi.

“Elimizden geldiğince o mücadeleyi yapacağız”

Karafırtınalar, şehirde oluşan pozitif enerjiden ötürü mutlu olduğunu belirterek; “Şuana kadar gözlemlediğimiz bu sinerjiyi hissediyoruz bizler ekip olarak. Oyuncularda da bunu hissediyoruz. Oynadığımı hazırlık maçlarında da bunu hissediyoruz. Şehre çıktığımızda da insanların bizlere göstermiş olduğu o pozitif enerjiden de çok mutluyuz. Nasıl şehir umutluysa takımdan bizde aynı şekilde onlara karşılık vermek istiyoruz. Elimizden geldiğince o mücadeleyi yapacağız. Sorumluluğumuz fazla bu anlamda” şeklinde konuştu.

“Ligde çok yatırım yapan takımlar oldu”

İlk maçta ellerinden geldiği kadar en iyi kadroyla sahaya çıkıp Manisa'dan puanla dönmek istediklerini aktaran Karafırtınalar, “Ligde çok yatırım yapan takımlar oldu. Kadrolarını güçlü kurdular. Biz de o güçlü kadrolardan biriyiz. Geçen seneki sıkıntıları yaşamadan ligde kalıcı olarak maksimum performansla ilk 7'nin içerisinde neresi olursa ona razıyız. Ama mücadelemizi ilk 2 için de sonuna kadar sürdüreceğiz.” dedi.

“Desteklerini bizden esirgemesinler”

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kırmızı beyazlı taraftarlara da mesaj göndererek; “Biz onlarla güçlüyüz. Bizim onların desteklerine çok ihtiyacımız var. Onlar bize ne kadar destek olursa bizde sahada oynadığımız futbolla yaptığımız mücadeleyle her zaman gururlandıracağız. Onu söyleyebilirim. Desteklerini bizden esirgemesinler. Biz onlarla güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

“Son dakika ekstra transfer belki olabilir”

Lige diğer takımlar kadar hazır olduklarını vurgulayan Karafırtınalar, şunları kaydetti: “Tabii ki eksiklerimiz var, fiziksel anlamda tam kapasite değiliz. Hazırlık maçlarındaki oyundan son derece memnunum. Alınan skorlar da aynı şekilde. Skorlardan ziyade mücadele ve oyun anlayışı bizim için sevindirici. Bunu lige yansıtmak daha önemli. İnşallah bunu da başaracağız. Transferi yüzde 99 bitirdik diyebiliriz. Son dakika ekstra transfer belki olabilir. Potansiyel oyuncu transferi olabilir. Onun dışında transfer düşünmüyoruz.”

Etiketler: bolu haberler