Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DA FORVET SIKINTISI

BOLUSPOR’DA FORVET SIKINTISI
Ligin ikinci yarısına Osmanlıspor karşılaşması ile start verecek olan Boluspor’da santrafor sıkıntısı yaşanıyor. Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü kamp boyunca kırmızı kart cezalısı Poepon’un oynamayacak olmasından dolayı yeni transfer Kubilay Türk Yılmaz'ın ise tam olarak hazır olmaması ile elindeki mevcut oyunculardan santrafor yaratmaya çalışıyor.

Osmanlıspor karşılaşması öncesi Teknik direktör Osman Özköylü santrafor için harıl harıl çalışıyor. Ligin en önemli maçlarından birine çıkmaya hazırlanan Boluspor’da santrafor sıkıntısı. Kadroda bulunan oyunculardan gol sıkıntısını çözmeye çalışacak olan Teknik Direktörü Osman Özköylü alternatifleri değerlendiriyor. 

İlk yarının son maçında kırmızı kart gören Rydell Poepn cezası nedeniyle Osmanlıspor maçında forma giyemeyecek. Yeni transfer Kubilay Türk Yılmaz'ın da hazır olmaması zorlu maç öncesi sıkıntı yaşatıyor.

Belek kampında taktik çalışmalarda elindeki oyuncularla alternatif yaratmaya çalışan teknik direktörü Osman Özköylü’nün santraforda kimi oynatacağı merak konusu oldu.

Hafta başında Bolu’da başlayan Osmanlıspor maçı hazırlıklarında da bu bölgede oynayacağı oyuncu için çalışmalara ara vermezken zorlu maç öncesi santrafor olmaması  adeta deneyimli teknik adamın elini kolunu bağlıyor.