Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’A DESTEK İSTEDİ

BOLUSPOR’A DESTEK İSTEDİ
Bolu Belediye Meclisi üyesi ve Boluspor Başkan yardımcısı Kamuran Avcı, belediye meclisi kürsüsüne çıkarak Başkan Özcan ve meclis üyelerini Boluspor'un başlatmış olduğu "Boluspor için tek yürek, her destek bir umut" kampanyasına destek olmaya davet etti.

Avcı'nın konuşması tüm partilerden meclis üyeleri tarafından alkış aldı.

Bolu Belediye Meclisi üyesi AK Partili Kamuran Avcı, dün gerçekleştirilen belediye meclisi toplantısının dilek ve temenniler bölümünde kürsüye çıktı. Son kongre ile Boluspor Başkan yardımcısı da olan Avcı, salonda bulunan meclis üyelerini ve Başkan Tanju Özcan'ı Boluspor'un başlatmış olduğu, "Boluspor için tek yürek, her destek bir umut" kampanyasına davet etti.

Avcı kürsüden yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Boluspor için kürsüde bulunuyorum. Boluspor kongresi sonrası şahsıma da bir görev verildi. Bu görevi burada meclis üyesi kimliğimle bir kere daha hatırlatarak sizden de bu konuda öncelik bekliyorum. Boluspor, İzzet Baysal ve Vakfı'ndan sonra Bolu'nun en kıymetli değeridir. Biz de Boluspor adına "Boluspor için tek yürek, her destek bir umut" adında bir kampanya başlattık. Belediye Meclisimiz de bu kampanyamıza destek verirse mutlu oluruz. Hem tanıtım, hem de güç birliği anlamında çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bu kampanyaya desteklerinizi bekliyorum. Tüm Bolu halkının ve Boluspor sevdalılarının da bu kampanyaya desteğini bekliyorum.”

Etiketler: bolu haberler