Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR U19’DAN ANTALYASPOR’A LİDERLİK ÇALIMI

BOLUSPOR U19’DAN ANTALYASPOR’A LİDERLİK ÇALIMI
U19 liginde istediği sonuçları alamayan Boluspor lig ikincisi Antalyaspor’u 2-1 ile geçerek ligdeki ilk galibiyetini aldı.


Boluspor U19 takımı şanssızlığını Antalyaspor karşısında kırdı. Ligde şimdiye kadar oynadığı maçlarda istedikleri sonuçları alamayan temsilcimiz zorlu rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koydu. Antalyaspor karşısında maça hızlı başlayıp gol ararken maçın hemen başlarında Arda Köksal ile müthiş bir gole öne geçti. Topla buluştuğu anda ayağında topu tutma başarısını gösterip rakiplerini ekarte eden Arda kalecinin uzanamayacağı köşeye topu göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 

Bu golden sonra pozisyonlar bulan temsilcimiz bir türlü farkı açacak golü rakip kalede bulamadı. Maçta bir anlık konsantrasyon eksikliği yaşayan temsilcimiz beraberlik golünü kalesinde gördü.

Beraberlik golü şokunu çabuk atlatan Boluspor U19 takımı galibiyet golü için Antalyaspor kalesine yüklendi. Sol taraftan gelişen atak da kazanılan serbest atışta Emirhan topun başına geçti. Ceza sahasının sol köşesinden kullandığı serbest atışta alda at dercesine yaptığı ortada Mert Meriç kafa ile topu ağlara gönderdi.

İlk yarı 2-1 soyunma odasına önde giden temsilcimiz ikinci yarıda önde olma avantajını iyi değerlendiren Boluspor U19 takımı lig deki ilk galibiyetini liderlik yarışı içinde olan Antalyaspor karşısında alarak 3 puanı hanesine yazdırdı.