Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLUSPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK BORCUNU DEVRALDIK”

“BOLUSPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK BORCUNU DEVRALDIK”
Basına açık açıklamalarda bulunan Boluspor Başkanı Abdullah Abat, geçmiş dönemdeki Boluspor yönetiminin aldığı paraların kayıtlarda gözükmediği iddialarında bulunarak, olağanüstü kongrenin gerçekleşmesi durumunu anlayışla karşılayacaklarını belirtti. Abat “Boluspor’u maddi ve sportif anlamda bir yere götürebilecek biri varsa çıksın. Hodri meydan. Biz buradayız” şeklinde konuştu.

Haber: Ali Çağrı Demirtaş

Başkan Abat, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensuplarına yönelik gerçekleştirdiği sezon sonu değerlendirme toplantısında kulübün durumunu değerlendirdi.

“BOLUSPOR TARİHİNİN EN BÜYÜK BORCUNU DEVRALDIK”

Kongrede aday olma niyetinin olmadığını söyleyen Abat, takımın borçlarından bahsederek, “Benim Boluspor’a aday olmak gibi bir niyetim yoktu. Bu kadar ucuz eleştiriler, iftiraları ve hakaretleri hiçbir zaman hak etmedik. Geçen yıl reel borç 29 milyon 300 bin TL. Böyle bir bütçe olduğunu biz kongreden önce biliyorduk. Ben geçmiş başkanın yönetiminde 7 yıl çalıştım. Son üç yılını muhalif olarak çalıştım. Her sene iki büyük fabrika yapılabilecek paralara bu kulüp borçlandırıldı. Diğer kulüplere göre 30 milyon borç çok değilmiş gibi görünüyor ama Boluspor tarihinin en büyük borcunu devraldık” ifadelerini kullandı.

“TANJU ÖZCAN, EN AZ BİZİM KADAR BOLUSPORLU”

Bolu Belediyesi’nin büyük şehir olmadığına dikkat çeken Abat, buna rağmen Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın her zaman elinden geleni yapmaya çalıştığına vurgu yaparak, “Boluspor’a bu yıl Bolu Belediyespor’un giderlerinin yarısı kadar para gelmedi. Tanju Özcan, en az bizim kadar Bolusporlu. En az bizim kadar Bolusporlu. Bizim kadar Boluspor’u seven birisi. Tanju Özcan, Boluspor için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışmıştır. Sonuçta orası denetlemeye tabi bir kurum. Her türlü alt yapı, stadyum gibi işlerde sonuna kadar yanımızda oldular. “ kelimelerini kullandı

“ARKALARINDAN OYNAMAYACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”

Boluspor’u daha iyi bir konuma getirecek biri varsa, biz kenara çekilmeye hazırız diyen Abat, “Bu işi çok daha iyi yapabilecek, dürüst, namuslu bir insan varsa biz alacaklarımızı alırız, verdiklerimiz neyse onlar durur. Bu takım 7-8 takviye ile çok iyi yerlere gelir. Gelecek kişi en az bizim yaptığımız fedakarlığı yapacak. Cebine parasını koyacak. Bizimle helalleşecek. Yarın hemen kongre alıp 15 gün sonra yeni başkana hayırlı olsun ziyaretine geliriz. Biz kartlarımızı açık oynuyoruz. Boluspor’u maddi ve sportif anlamda bir yere götürebilecek biri varsa çıksın. Hodri meydan. Biz buradayız. Bir iki kişi hariç sonlarına kadar yanlarında olup en azından arkalarından oynamayacağıma söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

Etiketler: bolu haberler