Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR SIKI ÇALIŞIYOR

BOLUSPOR SIKI ÇALIŞIYOR
Ligin ikinci yarısı için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Boluspor günü çift antrenmanla tamamladı. Sabah ve Akşam olmak üzere yoğun bir tempoda hazırlanan temsilcimiz de teknik direktör Osman Özköylü çalışmayı bizzat kendi yönetti.


 Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Sabah oyunsal ısınma ile çalışmaya başlayan Boluspor, 5’e 2 ile antrenmana devam etti. Teknik heyet, antrenmanın diğer bölümünde tüm takıma arttırmalı koşular yaptırarak adeta oyuncuların pestilini çıkardı.

Akşam Antrenmanında ise oyun formatı için çalışma yapılırken oyunculara tek tek sahada ne yapacakları anlatıldı. Teknik Direktör Osman Özköylü, dar alan oyununda futbolcularına sık sık uyarılarda bulundu.

Özköylü oyuncularına; “Dar alanda baskılı oyunu maç içinde yapılıyormuş gibi düşünün. Kontrol pası iyi yapın. İadeler kaliteli paslar çıksın. Saha içinde ne yapacağımız hep aklımızın bir köşesinde olsun” dedi. Kırmızı beyazlı oyuncular, uzun süre rotasyonlu çalışma yaparken teknik heyetin istediklerini yapan oyuncular daha sonra serbest rotasyonlu oyuna dönerek ödüllendirildiler.

Teknik heyet, sık sık oyun disiplinini kaybolmaması için uyarılarda bulunmayı ihmal etmediler. Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda çift kale maç yapıldı. 15 dakika süren maçta hırs, mücadele öne çıkarken, teknik direktör Osman Özköylü oyuncularına çalışmadaki performanslarının dolayı teşekkür ederek antrenmanı sonlandırdı.