Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR SEVGİSİ BİR BAŞKA

BOLUSPOR SEVGİSİ BİR BAŞKA
Abantspor sahibi iş insanı Ümit Yıldırım, şehrin marka takımı Boluspor taraftarına destek vermeye devam ediyor. Yıldırım, geçtiğimiz hafta sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda 1 kişiye çekilişle Beypiliç Boluspor’un orijinal formasını hediye etti. Yapılan çekilişte formanın kazananı Rümeysa Göktaş oldu. Göktaş, İstanbul’dan gelerek formasını teslim aldı.

Bu sezon forma ve kamp ürünleri olarak dünyaca ünlü Diadora markası ile anlaşan Beypiliç Boluspor’da yeni sezon ürünlerinin satışını kırmızı beyazlı taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Diadora’nın Bolu satış noktası olan Ümit Yıldırım’ın sahibi olduğu Abantspor’da sosyal medyadan yapmış olduğu çekilişle bir şanslı kişiye Beypiliç Boluspor forması hediye etti.

“Boluspor’a desteğimiz her zaman devam ediyor”

Fanatik Boluspor taraftarı olan Rümeysa Göktaş, formasını almak için İstanbul’dan Bolu’ya geldi. Göktaş, Boluspor’un tüm maçlarına gitmeye çalıştığını ve formanın kendisine çıktığına çok sevindiğini ifade ederek; “Boluluyum ama İstanbul’da yaşıyorum. Bolu’da üniversite okuyorum. Fanatik Bolusporluyuz. Babam bizi küçüklüğümüzden beri deplasmanlar olsun, Bolu olsun her daim maçlara götürürdü. Bende bundan büyük mutluluk duyuyorum. Bu formayı almak için İstanbul’dan geldim. Bolu’da da birçok maça gitme şansım oldu. Ama genelde abim, ben ve babam maçlara gidiyoruz. Boluspor’a desteğimiz her zaman devam ediyor. Formayı kargolatadabilirlerdi. Ama ben gelip buradan gelip kendim almak istedim. Çünkü arma sevdası daha farklı bir şey. Abantspor’un çekilişine katıldım. Ümit bey’e, Abanspor’a teşekkür ediyorum. Sosyal medyada böyle şeylerin olması güzel. Hem takıma destek hem de taraftarların enerjisi yüksek oluyor” dedi.

“Gelecek haftadan itibaren store’de Boluspor formalarımız satışa da çıkacak”

Diadora’nın resmi ürün tedarikçisi olan Abantspor sahibi Ümit Yıldırım ise, Diadora firması olarak Beypiliç Boluspor’a destek verdiklerinin bütün kamp, forma ürünlerini tedarik ettiklerinin altını çizerek; “ Bizim içinde sürpriz oldu. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Sadece Bolulu ve Bolu’da yaşayan insanların çekilişe katılabileceğini hayal etmiştim. İstanbul’dan buraya kadar gelmesi de Boluspor’u ne kadar çok sevdiği anlamına geliyor. Biz konuştuğumuzda İstanbul’da Boluspor forması bulamadığını satın alamadığını söylemişti. Ancak böyle ikili ilişkileriyle Bolu’dan birilerine aldırdığını söylemişti. İlk defa Boluspor formasını kendisinin giymiş olması bizi çok mutlu etti. Bizde Boluspor sevdamızdan ötürü Boluspor’a bu sene destek olduk. Taraftarlarımıza Boluspor formasını her hafta hediye edeceğimizi söylemiştik. Bunda da devam edeceğiz. İnşallah gelecek haftadan itibaren store’de Boluspor formalarımız satışa da çıkacak. Diğer taraftarlarımızda oradan temin edebilir ama bizimki sosyal medya üzerinden taraftarımızı bir ortamda birleştirip Boluspor’a mutlu bir sinerji yaratmak. Formayı kazanan arkadaşımıza çıkması beni çok mutlu etti. Bolu’ya gelmek istedi. Formayı buradan almak istedi. Bu da bizi mutlu etti. İnşallah gelecek hafta dağıtacağımız formalarda Boluspor’u çok seven, destekleyen insanlara gitmiş olur” şeklinde konuştu. 

Etiketler: boluspor haberler