Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR SAHAYA İNDİ

BOLUSPOR SAHAYA İNDİ
Boluspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında tesislerinde kampa girdi. Kırmızı beyazlılar ilk antrenmanını yeni teknik direktör Giray Bulak yönetiminde gerçekleştirdi.


Boluspor teknik direktörü Giray Bulak yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusu ile başlarken, ısınma koşusunun ardından 3x10 futbola özgü aerobik dayanıklılık gerçekleştirildi. Antrenman, stretching ile sona erdi.

22 OYUNCU SAHAYA ÇIKTI

Yeni sezon öncesi ilk antrenmanını 22 futbolcu gerçekleştiren kırmızı beyazlılarda şu isimler yer aldı:

“Abdurrahman Çağlar, Bahadır Yağız, Muhammed Şura Çetin, Burak Asan, Erkan Süer, Melih Okutan, Mustafa Çınar, Mutlu Güler, Sabri Can, Cengizhan Şarli, Tunahan Subaşı, Gökhan Köstereli, Hayrullah Bilazer, Mustafa Batuhan Altuntaş, Burak Bekaroğlu”

7 OYUNCU KİRALIKTAN DÖNDÜ

7 oyuncu da kiralık gittiği takımlarda forma giydikten sonra ilk antrenmanda yer aldı. O isimler şöyle: “Sinan Akaydın, Furkan Demir, Emre Adiloğlu, Ozan Karabacak, Kadir Kahvecioğlu, Sait Can Açıkalı ve Yasin Dülger.”

4 OYUNCU İZİNLİ  

Öte yandan kırmızı beyazlılarda 4 oyuncu yapılan ilk antrenmanda izinli oldukları için yer almadı. Gökhan Değirmenci, Umut Gündoğan, Dimov ve Billal Sebaihi daha sonra kampa katılacaklar.