Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR RAHAT KAZANDI

BOLUSPOR RAHAT KAZANDI
Beypiliç Boluspor, TFF 1.ligin 34.haftasında kendi sahasında Eskişehirspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelede, Eskişehirspor’u 3-0 mağlup etti.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Eskişehirspor karşısına; Gentian Selmani, Fethi, Araz, Muhammed, Kabongo, Ali, Arda, Ensar, Aykut, Atamer, Muhsin on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Oğul Kaan, Burak, Poepon, Papa, Emin, Emre, Haris yer aldı.

Eskişehirspor ise Boluspor karşısına, Cengiz, Bedirhan, Mevlüt, Erdal, Cihangir, Tolga, Buğra, Uğur Can, Berkay, Onurhan, Onur on biri ile çıktı.

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Maçın henüz 2’nci dakikasında, Boluspor’da Aykut Demir, rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart gördü.

BOLUSPOR GOLÜ ERKEN BULDU

Maçın 17’nci dakikasında, Aykut Demir’in uzun pasına hareketlenen Arda Köksal’ın yaptığı ortada, Kabongo topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Kabongo’nun pasında Araz, topu boş kaleye gönderdi. Bu golle Boluspor, Eskişehirspor karşısında 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına Eskişehirspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor, ikinci yarıya aynı on birle başladı. Maçta 48’nci dakikada, Araz’ın pasına hareketlenen Arda, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondan yararlanamadı.

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın 50’nci dakikasında, Kabongo’nun ceza sahasına gönderdiği topu Arda, rahat bir vuruşla gole çevirdi.

Maçta 56’ncı dakikada, Muhammed’in ara pasında Kabongo kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kabongo’nun şutunda kaleciden geri gelen topu Araz, Eskişehirspor filelerine gönderdi.

Karşılaşmanın 60’ncı dakikasında, Boluspor’da Ali Keten’in yerine Emin Bayram oyuna girdi.

Maçta 66’ncı dakikada, Muhammed Gümüşkaya’nın yerine Poepon oyuna dahil oldu.

Maçın 79’uncu dakikasında, Boluspor’da iki değişiklik birden yapıldı. Kabongo ve Ensar’ın yerine Papa Diouf ve Haris oyuna girdi.

Karşılaşmanın sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca, Beypiliç Boluspor, sahasında Eskişehirspor’u 3-0 mağlup etti.