Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR PAYASSPOR’A ACIMADI

BOLUSPOR PAYASSPOR’A ACIMADI
Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda kendi sahasında 3.lig takımlarından Payasspor’u konuk etti. Maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Boluspor, Payasspor’u 4-1 mağlup ederek kupada bir üst tura yükseldi. Kırmızı beyazlıların gollerini İsmail Haktan, Melih ve Umut (2) attı.


Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Payasspor kasrşısına; Gökhan, Hayrullah, Dimov, Berkay, Mutlu, Burak, Yusuf Emre, Umut, Billal, İsmail Haktan, Batuhan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Sabri Can, Diarra, Melih, Akabueze, İshak, Etoundi, Ufuk Budak yer aldı.

Payasspor ise Boluspor karşısına; İsmail, İhsan, Kemal, Koray, Ekrem, Hayri, Fevzi, Çetin, Aykut, Tevfik on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kupa maçına yedek oyunculardan kurulu onbirle çıktı.

Karşılaşmaya Boluspor başladı. Oyunun ilk dakikasından itibaren Boluspor oyunu rakip alana yığdı. Boluspor 15.dakikada gole çok yaklaştı. Umut ceza sahası önünden çok sert vurdu, top direği yalayarak auta çıktı. Karşılaşmanın ilk 30 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

İSMAİL HAKTAN SKORU DEĞİŞTİRDİ

Boluspor maçın 45’nci dakikasında golü buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan İsmail Haktan yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor maçta 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

MELİH OYUNDA

Maçın ikinci yarısına Payasspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor ikinci yarıda ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Yusuf Emre oyundan çıktı, Melih oyuna girdi. Boluspor ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başladı. Boluspor’da 58’nci dakikada Burak sarı kart gördü. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini 62’nci dakikada yaptı. Etoundi oyuna girdi, Batuhan oyundan çıktı.

MELİH’TEN HARİKA GOL

Boluspor maçın 62’inci dakikasında 2’nci golü buldu. Etoundi ile duvar pası yapan Melih Okutan şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor skoru 2-0 yaptı.

BİR GOLDE UMUT’TAN

Boluspor maçın 72’nci dakikasında 3.golü buldu. Ceza sahasında Etoundi topuk pasıyla Umut’a pasını aktardı. Umut düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 3-0’a geldi.

PAYASSPOR’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Payasspor maın 77’nci dakikasında golü buldu. Hayri Mert, kaleci Gökhan’dan sıyrılıp topu filelere gönderdi. Bu golle skor 3-1’e geldi. Boluspor son oyuncu değişikliğini maçın 83’ncü dakikada yaptı. Akabueze oyuna girdi, Billal oyundan çıktı.

UMUT’TAN DUBLE

Boluspor 89’ncu dakikada 4’ncü golü buldu. İsmail Haktan sağ kanattan ortaladı, Umut kendisinin 2, takımının 4’ncü golünü attı. Karşılaşmanın sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Payasspor’u 4-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura adını yazdırdı.