Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR KUPAYA VEDA ETTİ

BOLUSPOR KUPAYA VEDA ETTİ
Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.turunda deplasmanda Gaziantep FK’ya konuk oldu. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede Gaziantep FK’ya 3-1 mağlup olarak kupaya veda etti. Kırmızı beyazlıların tek golünü 87.dakikada Bregu kaydetti.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Gaziantep FK karşısına; Selmani, Eray, Naby, Zahit, Erdem, Batuhan, Serge, Ozan, Burak, Melih, Posmac on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Bartu, Bregu, Landel, Hakan, Arda, Furkan, Erdem Reis, Ensar, Ercan, Tolunay yer aldı.

Gaziantep FK ise Boluspor karşısına; Mustafa Burak, Furkan, Tosca, Valmir, Jevtovic, Halil İbrahim, Ertuğrul, Mustafa Eskihellaç, Figueiredo, Maxim, Kitsiou on biri ile çıktı.

Karşılaşmaya Gaziantep FK başladı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Her iki takımda maça orta alanı kalabalık tutarak başladı.

Gaziantep FK penaltıyla öne geçti

Gaziantep FK maçın 40.dakikasında penaltı kazandı. Ani gelişen ev sahibi takım atağında ceza sahası içinde topa eliyle müdahale eden Batuhan penaltıya sebebiyet verdi.  Topun başına geçen Maxim topu filelere gönderdi. Bu golle Gaziantep FK, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. Aynı dakikada Batuhan sarı kart gördü. İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Gaziantep FK’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Arda ve Bregu oyunda

Maçın ikinci yarısına Boluspor başladı. Boluspor maçın ikinci yarısına 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Arda Köksal ve Bregu oyuna girdi, Melih ve Erdem Can oyundan çıktı. Boluspor’da maçın 59.dakikasında Zahit Çınar sarı kart gördü.

Gaziantep FK’dan 1 gol daha

Gaziantep FK maçın 66.dakikasında Boluspor karşısında farkı 2’ye çıkardı. Maxim’in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde kafayı vuran Ertuğrul topu filelere gönderdi.

Ercan ve Landel oyunda

Boluspor maçın 68.dakikasında 2 oyuncu değişikliği daha yaptı. Posmac ve Eray oyundan çıktı, Ercan ve Landel oyuna girdi. Boluspor son oyuncu değişikliğini maçın 81.dakikasında yaptı. Ensar oyuna girdi, Batuhan oyundan çıktı.

Bregu’dan mükemmel gol

Boluspor, maçın 87.dakikasında aradaki farkı 1’e indirdi. Ani gelişen Boluspor atağında Landel’in ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan Bregu, mükemmel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bu golle skor 2-1’e geldi.

Markovic ağları gördü

Mücadelenin sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Gaziantep FK maçın 90+2.dakikasında bir gol daha buldu. Boluspor savunmasını dengesiz yakalayan Markovic topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 3-1’e geldi.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.turunda Gaziantep FK’ya deplasmanda 3-1 mağlup olarak kupaya veda etti.