Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR İZMİR’DE MAĞLUP

BOLUSPOR İZMİR’DE MAĞLUP
Beypiliç Boluspor, TFF 1.ligin 20.haftasında deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-1 geride kapattığı mücadelede Altınordu’ya 2-1 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı. Kırmızı beyazlıların tek golünü ilk yarının uzatma dakikalarında Mustafa Çeçenoğlu kaydetti. Boluspor’da maçın 86.dakikasında Hajdarevic kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kırmızı beyazlılar ikinci yarının ilk 3 maçında puanla tanışamadı.


Haber: Burhan Yeşiltaş

B.Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Altınordu karşısına; Selmani, Fethi, Tugay, Gökhan, Oğuzhan, Diouf, Gyasi Alican, Burak, Muhsin, Mustafa on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Burak Asan, Hamza, Araz, M.Gümüşkaya, Kabongo, Emin, Ensar, Haris, Atamer yer aldı.

Altınordu ise Boluspor karşısına, Erhan, Emre, Ufuk, Sinan, Yusuf, Oğulcan, Burak, Furkan, Enis, Recep, Metehan on biri ile çıktı.

Altınordu öne geçti

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Altınordu maçın 8.dakikasında öne geçti. Kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde ilk pozisyonda Enis kafayı vurdu, Selmani’den dönen topu Enis filelere gönderdi. Bu golle Altınordu, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

Altınordu frikikten attı

Altınordu maçın 18.dakikasında Boluspor karşısında farkı 2’ye çıkardı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Burak İnce, Selmani’nin büyük hatasıyla topu filelere gönderdi. Bu golle skor 2-0’a geldi. İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi.

Mustafa’dan harika gol

Boluspor ilk yarının son dakikasında farkı 1’e indirdi. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mustafa Çeçenoğlu şık bir vuruşla topu filelere gönderdi. Bu golle skor 2-1’e geldi. Maçın ilk yarısı Altınordu’nun 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Boluspor değişiklikle başladı

Karşılaşmanın ikinci yarısına Altınordu’nun vuruşu ile başlandı. Boluspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Alican oyundan çıktı, Hajdarevic oyuna girdi. Mücadelenin 60 dakikası Altınordu’nun 2-1 üstünlüğü ile geçildi.

Hajdarevic kırmızı gördü

Boluspor maçın 71.dakikasında iki oyuncu değişikliği yaptı. Kabongo ve Emin oyuna girdi, Muhsin ve Diouf oyuna girdi. Boluspor’da maçın 72.dakikasında Burak Bekaroğlu sarı kart gördü. Boluspor maçın 79.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yaptı. Gyasi oyundan çıktı, Hamza oyuna girdi. Kırmızı beyazlılarda maçın 86.dakikasında Hajdarevic kırmızı kart gördü. Boluspor’da maçın 89.dakikasıdna Kasongo sarı kart gördü.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Boluspor’da maçın 90+3.dakikasında Emin sarı kart gördü. Mücadelenin 90+5.dakikasında Boluspor’da Fethi sarı kart gördü. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Altınordu’ya 2-1 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı. 

Etiketler: bolu haberler