Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR, İSTANBUL’DA GALİP

BOLUSPOR, İSTANBUL’DA GALİP
Boluspor, Spor Toto 1.ligin 4.haftasında deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelede Pendikspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Boluspor’u galibiyete taşıyan golü Landel kaydetti. Kırmızı beyazlılar aldığı galibiyetle puanını 7’ye çıkardı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Pendikspor karşısına; Çağlar, Hakan, Naby, Onur, Bülent, Landel, Tugay, Melih, Gökhan Alsan, Furkan, Balde on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Selmani, Eray, Bregu, Arda, Erdem, Ozan, Ensar, Ercan, Burak yer aldı.

Pendikspor ise Boluspor karşısına, Burak, Erdem, Murat, Hasan, Erhan, Enes, Muhammed, Gökcan, Regattin, Kappel, Görkem on biri ile çıktı.

MELİH ZORU BAŞARDI

Karşılaşma Pendikspor’un vuruşu ile başladı. Boluspor maçın 12.dakikasında gole çok yaklaştı. Gökhan Alsan’ın uzun pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Melih’in vuruşu yandan auta çıktı. Kırmızı beyazlılar bu dakikada mutlak pozisyondan faydalanamadı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Boluspor’da maçın 24.dakikasında Balde sarı kart gördü.

LANDEL AĞLARI GÖRDÜ

Boluspor maçın 29.dakikasında Pendikspor karşısında öne geçti. Ani gelişen Boluspor atağında Gökhan Alsan orta alanda kaptığı topu ceza sahasına kadar sürüp şutunu çekti kaleciden dönen topu Landel kafayla ağlarla buluşturdu. Boluspor bu golle Pendikspor karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarının sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

SAİT HOCADAN 2 DEĞİŞİKLİK BİRDEN

Mücadelenin ikinci yarısı Boluspor’un vuruşu ile başladı. İkinci yarıya her iki takımda aynı onbirlerle başladı. Boluspor’da maçın 49.dakikasında Gökhan Alsan sarı kart gördü. Boluspor maçın 62.dakikasında 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Ozan ve Bregu oyuna girdi, Balde ve Furkan oyundan çıktı. Boluspor maçın 69.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yaptı. Burak Asan oyuna girdi, Melih oyundan çıktı. Boluspor maçın 87.dakikasında son oyuncu değişikliğini yaptı. Gökhan Alsan oyundan çıktı, Eray oyuna girdi.

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Pendikspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Kırmızı beyazlılar 4 hafta sonunda ikinci deplasman galibiyetine imza attı.