Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR HOCASINI BULDU

BOLUSPOR HOCASINI BULDU
Boluspor’da 15 Haziran’da yapılan olağan genel kurulun ardından tekrar başkanlık koltuğuna oturan Necip Çarıkcı, ilk olarak teknik adam sorununu çözdü. Çarıkcı, Geçtiğimiz sezon Balıkesirspor Baltok’u çalıştıran Giray Bulak ile prensip anlaşmasına vardı. İmzaların bu hafta atılması bekleniyor.

HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ

Boluspor’da sezonun bitmesinin ardından, Orhan Kaynak ve ekibinin ayrılmasının ardından düğmeye basan kırmızı beyazlılar Giray Bulak ile prensipte anlaşmaya vardı.

Kırmızı beyazlılar, yönetim kurulu toplantısının ardından A takımın başına Giray Bulak’ı getirmeyi uygun buldu. 61 yaşındaki deneyimli teknik adam son iki sezondur Balıkesirspor’da görev yapıyordu.

GİRAY BULAK KİMDİR?

Kulüp takımları kariyeri

Futbolculuk hayatı kısa sürmüştür. Birkaç sezon Kocaelispor'da futbol oynadıktan sonra, antrenörlük sertifikası almıştır.

Teknik direktörlük kariyeri

Antrenörlük hayatına ilk olarak Zonguldakspor'da başlamıştır. Sonra sırasıyla Çaykur Rizespor, Vanspor, Göztepe, Elazığspor, Konyaspor, Trabzonspor, Denizlispor, Ankaraspor ve Vestel Manisaspor'u çalıştırmıştır. 1996-97 sezonunda Kardemir Karabükspor'u 1. Lig Şampiyonu yaparak Süper Lig'e yükselmesini sağladı.

2011-12 sezonunu için Gençlerbirliği'yle anlaşmıştır. Anlaştıktan iki hafta sonra transfer konusunda yönetimle anlaşmazlığa düştüğü için sözleşmesini karşılıklı fesh etmiştir.

2012-13 sezonu başında Trabzonspor tarafından Genel Menajerlik görevine getirildi.. 20 Aralık 2012 tarihinde Mersin İdman Yurdu ile sözleşme imzalayarak teknik direktörlüğe getirildi.

2016-2017 futbol sezonunda Adana Demirspor’u çalıştıran Bulak, son iki sezondur Balıkesir Baltok’un teknik direktörlüğünü üstlendi.