Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLUSPOR HEPİMİZİN ORTAK SEVDASI”

“BOLUSPOR HEPİMİZİN ORTAK SEVDASI”
Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve yönetim kurulu üyeleri, BStore’da yapılan büyük indirimlerin ardından mağazayı ziyaret ederek alışveriş yaptı.


BStore’da yapılan %50 indirimin ardından bir destek de Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay geldi. Mağazadan yüklü miktarda alışveriş yapan partililer, taraftarı kenetlenmeye ve destek olmaya davet etti.

Doğanay’ı ziyaretinde BStore Tanıtım ve Sosyal Medya Sorumlusu İlhami Akça ve Boluspor Kulübü Başkan Vekili Oğuzhan Özçelik karşıladı. Akça, Doğanay’a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Nurettin Doğanay ve parti yönetim kurulu ile birlikte AK partililer Bstore'den yaptıkları alışverişle hem Boluspor'a destek oldular, hem de bu kampanya için herkese örnek oldular.

“Boluspor arması ve renkleri bizleri çok mutlu etti”

Başkan Doğanay ziyarette yaptığı açıklamada “Bolumuzun en önemli markası ve kırmızı beyaz renklerine gönül verdiğimiz Bolusporumuza destek olmak amacıyla Yönetim Kurulu toplantımız sonrası arkadaşlarımızla birlikte BStore'u ziyaret ederek hem birbirinden güzel Boluspor ürünlerini aldık, hem de takımımıza destek verdik. Bu kampanyayı başlatan arkadaşlarımıza, yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz.  Bu günlerde Bolu sokaklarında gördüğümüz Boluspor arması ve renkleri bizleri çok mutlu etti. Bu manada şehrin Boluspor'a hasretle özlemle destek olduğunu görüyoruz. İnşallah bugün bizlerde destek olmak için buradayız. Yeni yönetime nasip olursa arkadaşlarımızla birlikte gideceğiz. Boluspor hepimizin ortak sevdası. Boluspor söz konusu olduğu zaman bu işin siyaseti de olmaz hiç bir şeyi olmaz, Boluspor için buluşuruz. Buluşmaya da devam ederiz. Bu sezonun stresli bir sezon olmayacağına inanıyorum” dedi. 

“Herkesi storey’e davet ediyorum”

Boluspor bizim gözbebeğimiz diyen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “Abdullah Abat Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz. Tüm Bolulu hemşerilerimizi BStore mağazasına destek olmaya davet ediyorum. Herkes gelsin burada eşine çocuğuna bu güzel ürünlerden alsın.  Bu sene Bolu sokakları kırmızı beyaz olsun” dedi.