Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR HAZIRLIK MAÇINDA GALİP

BOLUSPOR HAZIRLIK MAÇINDA GALİP
Spor Toto 1.Ligin başlamasına sayılı günler kala Boluspor, ilk defa taraftarı önüne çıkarak Tuzlaspor ile hazırlık karşılaşması oynadı. Kırmızı beyazlılar, karşılaşmayı 3-1 kazanarak taraftarından alkış aldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Boluspor ile Karacasu beldesinde kamp yapan Tuzlaspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya Boluspor, Çağlar Şahin Akbaba, Hakan Bilgiç, Landel, Bregu, Batuhan İşçiler, Gökhan Alsan, Gökhan Karadeniz, Tugay Kaçar, Bülent Cevahir, Ozan Papaker ve Nby Oulare ilk 11'i ile çıktı.

Tuzlaspor ise sahada Emre Koyuncu, Gökhan Akkan, İbrahim Has, Umut Can Kanber, Mehmet Coşkun, Rotman, Bünyamin Yürür, Toni Games, Mata, Adeneyi ve Tavares ilk 11'i ile yer aldı.

Boluspor'un gollerini 45. dakikada Burak Asan, 87. dakikada Furkan Demir ve 90. dakikada Kayamba atarken Tuzlaspor'un tek golünü ise 41. dakikada Umut Can Kanber attı.

Karşılaşma Boluspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sona erdi.

İkinci yarı bir çok oyuncusunu değiştiren Boluspor Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, Selmani, Ercan, Zahit,Arda Köksal, Burak Asan, Kayamba ile oyuna takviyeli başladı.

Oyuncu değişiklikleri sonrası daha ofansif bir oyun ortaya koyan Boluspor, oyuna ikinci yarıda giren Burak Asan ile beraberlik golünü buldu. Boluspor alt yapısından yetişen Asan etkili oyunu ile dikkat çekerek formaya göz kırptı. Boluspor karşılaşmada Kazanılan penaltı atışını Furkan Demir ile gole çevirirken maçta skor 2-1’e geldi.

Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken, sağ kanattan Arda Köksal’ın ortasına sık bir vuruş yapan Kayamba skoru 3-1’getirdi. Mücadele Boluspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sona erdi

 

 

Etiketler: bolu haberler