Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR GALİBİYETLE KAPATTI

BOLUSPOR GALİBİYETLE KAPATTI
Boluspor, 2018-2019 futbol sezonunun 34.haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmada Eskişehirspor’u 3-2 mağlup ederek sezonu galibiyetle kapattı. Kırmızı beyazlıların gollerini Burak, Bentley ve Mutlu attı.


Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Orhan Kaynak, Eskişehirspor karşısına; Sabri, Bahadır, Dimov, Burak Bekaroğlu, Hayrullah, İshak, Burak Asan, Muhammed Şura, Sebaihi, Bentley, Batuhan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Cengizhan, Gökhan, Erkan, Mutlu, Mustafa, Abdurrahman yer aldı.

Eskişehirspor ise Boluspor karşısına, Melih, Sissoko, İssah, Milinkovic, Bedirhan, Feyzi, Furgan, Furkan, Sekidia, Mehmet, Talha on biri ile çıktı.

Batuhan’dan şık vuruş

Karşılaşmaya Eskişehirspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın 14.dakikasında gole yaklaştı. Muhammed’in pasında topla buluşan Batuhan sert vurdu, kaleci topu kornere tokatladı. Maçın 16.dakikasında Boluspor’dan İshak Çakmak sarı kart gördü.

Burak kafayla attı

Boluspor maçın 27.dakikasında öne geçti. Bentley’in korner atışında ceza sahası içinde kafayı vuran Burak Bekaroğlu topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor maçta 1-0 öne geçti. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bentley’den harika gol

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın 54.dakikasında skoru 2-0’a taşıdı. Ceza sahası içinde oluşan karambolde topla son olarak buluşan Bentley şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor’da maçın 69.dakikasında Sebaihi sarı kart gördü. Boluspor ilk oyuncu değişikliğini 70.dakikada yaptı. Erkan oyuna girdi, Sebaihi oyundan çıktı. Boluspor’da maçın 73.dakikasında Burak Asan sarı kart gördü. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini 81.dakikada yaptı. Burak oyundan çıktı, Mutlu oyuna girdi.

Dimov kendi kalesine attı

Eskişehirspor maçın 83.dakikasında golü buldu. Oluşan karambolde topa olarak dokunan Dimov topu kendi filelerine gönderdi. Bu golle skor 2-1’e geldi.

Mutlu’dan cevap gecikmedi

Maçın 84.dakikasında Boluspor skoru 3-1’e getirdi. Mutlu ceza sahasına girer girmez vurdu, top ağlarla buluştu. Bu golle Boluspor, Eskişehirspor karşısında farkı 2’ye çıkardı. Boluspor son oyuncu değişikliğini maçın 86.dakikasında yaptı. Mustafa Çınar oyuna girdi, Batuhan oyundan çıktı.

Eskişehirspor son anlarda attı

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçın 92.dakikasında Eskişehirspor 2.golü buldu. Sekidika kafa ile topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 3-2’ye geldi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Eskişehirspor’u 3-2 mağlup ederek sezonu galibiyetle tamamladı. Kırmızı beyazlılar ligi 49 puanla tamamladı.