Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR FORMALARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

BOLUSPOR FORMALARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Diadora’nın özel olarak Boluspor için hazırladığı 4 forma, antrenman ve kamp ürünleri taraftarların beğenisini kazandı. Boluspor’un bu sene forma seçimi çubuklu, beyaz, kırmızı ve yeşil oldu.


Beypiliç Boluspor 2021 – 2022 sezonu için dünyanın en önemli spor markalarından olan Diadora ile anlaşma sağlamıştı. Kırmızı beyazlılar, yeni sezonda giyeceği Diadora markalı formaların tanıtımını yaptı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Diadora’nın distribütörü olan Abant Spor mağaza sahibi Ümit Yıldırım ve Diadora Türkiye Distribütörü, Metsspor Yönetim Kurulu Başkanı Fazlıhan Carus’un büyük katkılarıyla hazırlanan yeni sezon formaları görücüye çıktı.

“Boluspor ile anlaşmaktan dolayı gurur duyuyoruz”

Bolu’da faaliyet gösteren ve Diadora’nın distribütörü olan Abant Spor mağaza sahibi Ümit Yıldırım, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Boluspor ile anlaşmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Dünyada birçok spor branşında faaliyet gösteren bir markanın Bolu’nun en büyük değerlerinden biri olan Boluspor markasıyla birleşmesinde bir payım olmasından dolayı çok mutluyum. ” ifadelerine yer verdi.

“Boluspor için en yeni kreasyonlarımızı bu sezon devreye sokacağız”

Diadora Türkiye Distribütörü, Metsspor Yönetim Kurulu Başkanı Fazlıhan Carus’ta geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Boluspor ile çalışacakları için mutlu olduklarını kaydetti. Carus; “Boluspor için 4 çeşit formayı tasarladık. Boluspor için en yeni kreasyonlarımızı bu sezon devreye sokacağız” dedi.

Etiketler: bolu haberler