Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR EVİNDE MAĞLUP

BOLUSPOR EVİNDE MAĞLUP
Boluspor TFF 1.ligin 26. haftasında kendi sahasında Akhisarspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere tamamladığı mücadelede Akhisarspor’a 1-0 mağlup oldu. Boluspor aldığı mağlubiyetle 29 puanda kaldı.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Akhisarspor karşısına; Selmani, Fethi, Aykut, Emin Bayram, Oğuzhan, Burak Asan, Muhammed, Mustafa Çeçenoğlu, Araz, Gökhan, Kabongo on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Poepon, Hamza, Diouf, Alican, Arda, Ensar, Haris, Burak ve Muhsin yer aldı.

Akhisarspor ise Boluspor karşısına; Lukac, Çekdar Orhan, Onurcan, Orhan, Semih, Berat, Delarge, Yusuf, Doğukan, Mert, Nsima Peter on biri ile çıktı.

İlk Pozisyon Akhisarspor’dan

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Maçın 12. dakikasında Çekdar Orhan ceza sahası dışından şansını denedi, Boluspor kalecisi Selmani, topu güçlükle kornere tokatladı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

Boluspor ilk tehlikeli pozisyonunu 23. dakikada yakaladı. Şık bir çalımla ceza sahasına giren Araz’ın sert şutu, kaleci Lukac’ta kaldı.

Karşılaşmanın 38. dakikasında Boluspor, tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Mustafa Çeçenoğlu’nun şutunu kaleci Lukac kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı 0-0 berabere bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Akhisarspor başladı. Her iki takımda ilk yarıda mücadele ettikleri on birlerle ikinci yarıya başladı.

Maçın 52. dakikasında Burak Asan, rakibine yaptığı müdahale sonrasında sarı kart gördü.

Karşılaşmanın 69. dakikasında Boluspor, ceza sahasına yakın bir noktada serbest vuruş kazandı. Mustafa’nın kullandığı frikikte top, baraja çarparak kornere gitti.

Boluspor’da maçın 70. dakikasında iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Kabongo ve Araz’ın yerine Diouf ve Alican oyuna girdi.

Maçın 81. dakikasında Mustafa’nın yerine Hamza Gür oyuna girdi.

Akhisarspor Golü Buldu

  1. dakikada, Akhisarspor atağında, ceza sahasında topla buluşan Doğukan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
  2. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Akhisarsporlu Ayuk’un vuruşu, kaleci Selmani’nin müdahalesi ile kornere gitti.

Maçın 86. dakikasında Boluspor’da, bir oyuncu değişikliği daha yapıldı. Burak Asan’ın yerine Poepon oyuna girdi.

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Uzatma dakikalarında Boluspor’da Gökhan Sazdağı, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Maçın kalan dakikalarında maçta başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Akhisarspor’a 1-0 mağlup oldu.