Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLUSPOR CAMİASINA SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM”

“BOLUSPOR CAMİASINA SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM”
Beypiliç Boluspor Başkanı Abdullah Abat ve ilimizin önemli spor ürünleri satış mağazası olan Abantspor’un işletme sahibi Ümit Yıldırım, MasterChef Türkiye programında ilimizi temsil eden Eray Aksungur’a ve MasterChef jürilerine jest yaparak isimlerinin yazılı olduğu formalar gönderdi. Programda Boluspor forması giyen Eray Aksungur, bir video çekerek teşekkür etti.

​Türkiye’nin en çok izlenen programlarından olan MasterChef’te Boluspor rüzgarı esti. Bolulu yarışmacı Eray Aksungur yarışmada başarılarıyla göz doldururken Boluspor’u temsil etmeyi ihmal etmiyor.

Her bölümde Bolu’yu ve Boluspor’u milyonlara tanıtan Bolulu Eray Aksungur’a verilen destek her geçen gün büyüyor.

Beypiliç Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Abantspor sahibi Ümit Yıldırım vasıtasıyla MasterChef Türkiye programında ilimizin gururu olan yarışmacı Eray ve jüri üyelerine büyük jest yaparak Boluspor forması gönderildi. Aynı zamanda Diadora’nın resmi ürün tedarikçisi olan Ümit Yıldırım kırmızı beyazlıların bu sezon giydiği ürünlerde büyük özveri örneği gösterdi.

Yarışmanın 83. bölümüne Boluspor formasıyla çıkan Eray Aksungur, yarışmanın hemen başında gönderilen formaları Masterchef jürileri Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’ya verdi. Formaları alan jüri üyeleri Başkan Abat’a teşekkür ettiler.

Yarışmada oldukça başarılı bir grafik çizen Masterchef Eray Aksungur yapılan bu jeste çektiği bir video mesajla teşekkür etti.

Eray teşekkür videosunda, “Değerli Abdullah başkanım ve değerli Abantspor firması, formalarınız için öncelikle çok teşekkür ederim. Somer şefimin, Danilo şefimin ve Mehmet şefimin de çok teşekkürleri var. Gerçekten Boluspor’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Bolu’yu da aynı şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Nazik armağanınız için çok teşekkür ederim. Her zaman üzerimde bu formayı, bu armayı taşıyacağıma söz veriyorum ve bütün Boluspor camiasına selamlarımı gönderiyorum. Çok teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

 

Etiketler: bolu haberler