Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR BAYRAMLAŞTI

BOLUSPOR BAYRAMLAŞTI
Boluspor Kulübünde, Kurban Bayramı münasebetiyle geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Kurban Bayramının 3.günü Boluspor tesislerinde bayramlaşma töreni düzenlendi.


Törene Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, Boluspor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyesi Ahmet Şerafettin Yamaner, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“Kurban bayramınız mübarek olsun”

Bayramlaşma töreninde ilk olarak konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, bütün camianın bayramını kutlayarak; “Kazasız belasız ilk kamp dönemini atlattık. Hepiniz ailelerinizin yakınlarınızın yanına gittiniz. Kurban bayramı sebebiyle. Kurban bayramınız mübarek olsun. Pandemi sebebiyle öyle sıcak bir şekilde bayramlaşamıyoruz ama inşallah ikinci kamp dönemi de daha verimli ve daha sağlıklı geçer” dedi.

“Disiplinli bir şekilde çalışmaya devam edin”

Başkan Abat, bu sezon TFF 1.ligde son sezonları olacağına inandığını ifade ederek; “Daha önce dediğimiz gibi bu sene bu ligde Süper ligden önceki son sezonumuz olur. Bunun için disiplinli bir şekilde çalışmaya devam edin. Çalışmazsanız bir şeylerin karşılığını alamazsınız. Çalışırsanız da Allah çalışana hak ettiğini verir. Ama her şey sizin elinizde bu bayram münasebeti sebebiyle yönetim kurulu olarak, Boluspor taraftarları olarak Boluspor’a gönül vermiş tüm Bolu camiası adına hepinizin tekrar bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

“Üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız”

Abat, yönetim kurulu olarak üzerlerine düşenin daha fazlasını yapmak istediklerinin altını çizerek şöyle konuştu: “Bundan sonra söz sizde. Kazasız belasız bir sezon olsun. Şimdiden her maçımızın sonunda bayram havası olacak günler bizi beklesin inşallah. Hep birlikte bu işi bu sene birlikte başaracağız arkadaşlar buna inanın. Biz inandık. Üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Ona emin olun. Ama sizde bu sene belki ömrünüzün, hayatınızın sezonunu yaşayın. Gerekli hedefe inşallah bu sene ulaşalım. Hepinizin bayramını tek tek tebrik ediyorum. Allah yardımcınız olsun” dedi.

“Maça çıkmadan önce kafamızda bitireceğiz galibiyeti”

Abat’ın ardından söz alan Boluspor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyesi Ahmet Şerafettin Yamaner ise uzun yıllardır Boluspor’a hizmet ettiklerini vurgulayarak; “Davet geldiği için bende katılmayı istedim. Sizlerle tanışmak çok güzel. Eskiden beri Boluspor’a hizmet ediyoruz. Eskiden futbolcular askerliklerini en yakın birliklerde yaparlardı. 1973’den beri sizlere destek veriyorum. Sene 1980’de de Adapazarı’nda yüzbaşıyken 5 futbolcumuz vardı. Bu çocuklar Bolu’yu temsil ediyor en iyi şekilde ve şaşalı bir durumumuz vardı. Çok büyük bir geçmişimiz ve başarılarla dolu yıllarımız var. Bir maça çıkmadan önde kazanacağım düşüncesiyle maça çıkmak lazım. Maça çıkmadan önce kafamızda bitireceğiz galibiyeti” dedi.

“Başkanımız hedef süper lig dedi”

Yamaner, bütün camiaya yeni sezonda başarılar dileyerek şunları dile getirdi: “Çok değerli bir hocamız ve yardımcıları var. Genç yönetici kardeşlerimiz var. Hepinize başarılar diliyorum ve başaracağınıza da inanıyorum. Başkanımız hedef süper lig dedi. Sahaya çıkarken yenme düşüncesiyle çıkacaksınız. Beraberlik, mağlubiyet diye bir şey yok. Galip gelmek kafanızda olacak. Başaracağınıza eminim. Hepinize başarılar diliyorum.” 

Etiketler: bolu haberler