Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR BAYRAMLAŞTI

BOLUSPOR BAYRAMLAŞTI
Boluspor Kulübünde, Kurban Bayramı münasebeti ile bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.


Bayramlaşma törenine Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bolu Belediye Başkan Vekili Cumhur Bandakçıoğlu, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Boluspor Kulübü Eski Başkanları Yener Bandakçıoğlu ve Emin Semercioğlu, teknik heyet, futbolcular taraftar dernekleri ve basın mensupları katıldı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Bayramlaşmanın ardından yapılan konuşmalarda yeni sezon öncesinde temennilerde bulunuldu.

“İnşallah beklediğimiz hedefe ulaşırız”

Bayramlaşma töreninde ilk olarak söz alan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı şunları dile getirdi: “Öncelikle bütün dostlarımızın Kurban bayramını kutluyorum. Bu sene yeni bir heyecan, yeni bir kongre tekrar kulübümüzde görev aldık. Bu zor görevde bu dönem biraz zor geçti. 3 yıl önce takımımızı aldığımızda taraftarlarımızı beklediği şampiyonlukları veremedik. Herkesin beklentisi yaklaşık 28 yıldan bu yana şampiyonluk bekliyor. Türkiye’de futbol ekonomisi çok değişti. Özellikle 3 yıldan beri Türkiye’deki ekonomik şartlar futbol ekonomisine de darbe vurdu. 1 yıldan beri Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüpler sıkıntı yaşıyor. En sonunda yayıncı kuruluş bundan 15 gün önce anlaşma yaptı. Tekrar 3 yıl daha Türk spor camiasına sponsorluk yapacak. Transfere yavaş başladık. En başta çok sevdiğim, çok çalışmak istediğim devamlı görüştüğümüz Giray hoca ile anlaştık. Bu kulübün en büyük değeri futbol camiasında itibarlı olması. Kulübümüzün UEFA’da, FIFA’da ne federasyonda bir dosyasının bulunmaması, bütün futbol kardeşlerimizde anlaşmasak bile en iyi şekilde ayrıldık. Futbolda ekonomik yönden Boluspor’un itibarını koruduk. Bazen ödemelerde gecikmeler olabiliyor. Federasyonumuz bizlere yaklaşık 6 aydan bu yana ödeme yapamıyor. Bazen aksatma yaşadık. Bu konuda da çözüm bulmaya çalışıyoruz. Benim gibi taraftardan gelen bir belediye başkanına kavuştuk. Belediye Başkanımızda benim gibi 30 yıldan bu yana Boluspor’u takip eden, deplasmanlara gelen Boluspor’u seven bir belediye başkanına kavuştuk. Bu konuda sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız birde Ticaret Odası Başkanımız Boluspor ile ilgili projeler üretiyorlar. Bunlarda bizlere destek olacaklar. 10 yıllık başkanlık döneminde biraz yalnız kaldım. Bu sene hem teknik heyetin hem de benim kafamdaki isimleri de kadroya kattık. Boluspor bu ligin marka takımı. Hedefi olan bir takımız. Bu konuda da inşallah bu hafta maçlarımız başlayacak. Altyapımızda burada. Altyapımızda bundan sonra kulübümüzü en iyi şekilde temsil edecek. Altyapımızda yeni bir teknik ekip kuruldu. Değişikliğe gittik, altyapımızda inşallah Boluspor’u en iyi şekilde temsil edecek. İnşallah bu sezon Boluspor için sezon iyi geçer. İnşallah beklediğimiz hedefe ulaşırız.”

“Her zaman beni yanınızda göreceksiniz”

Çarıkcı’nın ardından söz alan Boluspor Kulübünün eski başkanlarından Yener Bandakçıoğlu şöyle konuştu: “Hep beraber güzel günlere doğru gideceğimizi düşünüyorum. Şimdiden başarılar diliyorum. Her zaman beni yanınızda göreceksiniz. Sizlerin de çok güzel neticeler alacağınıza eminim. İnşallah bu sene geçmiş senelerde geçmiş senelerde kaybettiğimiz şampiyonlukları yeniden kazanacağız. Boluspor’u layık olduğu yere getireceğiz.”  

“Birlik ve beraberliği sezon sonuna kadar devam ettirin”

Bandakçıoğlu’nun ardından yine kulübün eski başkanlarından Emin Semercioğlu söz alarak şunları dile getirdi: “Öncelikle Boluspor camiasının, sizlerin sahada kazanmak için bir olmanız lazım. Takım olmanız lazım. Ben bu takımdan, bu kadrodan bunu bekliyorum. Çok güzel çalışıyorsunuz. Şuanda bu birlik ve beraberliği sezon sonuna kadar devam ettirin. Azimli, hırslı olun.”

“Boluspor için elinizden gelenin en iyisini yapacağınızdan eminiz”

Bolu Belediye Başkan Vekili Cumhur Bandakçıoğlu ise takıma yeni sezonda başarılar dileyerek; “Teknik heyetimiz, futbolcu kardeşlerimiz, yöneticilerimiz Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan adına Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Aramıza yeni katılan futbolcu kardeşlerimiz var. Onlara Bolu’ya hoş geldiniz diyorum. Bu sezon Boluspor için elinizden gelenin en iyisini yapacağınızdan eminiz. Başarılar diliyorum” dedi.

“O senenin bu sene olacağını düşünüyorum”

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, çok değerli bir ekibin olduğunun altını çizerek şöyle konuştu; “Geçtiğimiz sezon Boluspor yönetim kurulundaydım. Aslında benim sporla çok büyük bağlantım yoktu. 3 yıl önce sayın başkan bizleri listesine aldığında ilk toplantı da şunu söylemiştim. Ben siyasetçiyim, spordan çok anlamam. Tam spora alıştık, takımı tanımaya başladık. Sonra sporu bıraktık, tekrar siyasetin içine girdik. Takımı takip ediyorum. Çok değerli bir hocamız var. Çok güzel yapılan transferler var. Ben inşallah o senenin bu sene olacağını düşünüyorum. Necip başkanda herkese söylemiyor ama bana söyledi: “Takım çok iyi, biz bu sene şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.

“Yıllardır beklenen şampiyonluğu bu sene yaşayacağız”

Kırmızı beyazlıların takım kaptanı Bilal Kısa ise, yıllardır özlem duyulan şampiyonluğu bu sene yaşamak istediklerini ifade ederek; “Hepinizin kurban bayramını kutluyorum. Gerçekten güzel bir ekip olduk bu sene. Hedefimiz şampiyon olmak. Bizde inşallah bu sene takım olarak birlikteliği yakalamak istiyoruz. İyi bir ortamımız var şuan. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Birlikte hareket ettiğimiz zaman, zaten biz iyi bir ekip olduk. İnşallah iyi bir başlangıç yapacağız. Yıllardır beklenen şampiyonluğu bu sene yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

“Hedefe varabilmek için çok çalışmamız lazım”

Son olarak söz alan Boluspor teknik direktörü Giray Bulak ise, hedefe varabilmek için çok çalışmaları gerektiğine vurgu yaparak; “Hepinizin bayramını kutluyorum. İşimizin ne kadar zor olduğunu bilmenizi istiyorum. Çünkü çok önemli gözler bizleri izliyor. Maçlara gelindiğinde ne kadar bizi değerlendirebilecek bir yapının oluştuğunu görüyoruz. Bizim sorumluluğumuzu bir parça daha arttırıyor. Sonuçta hedef varsa, başarı varsa orada disiplinin, özverinin, birlikteliğin, arkadaşlığın olması lazım. Bu başarının sadece oyuncular tarafından istenilmemesi lazım. Önce şehrin, yönetimin, basının, taraftarın birlikteliği çok önemli. Bu bize enerji ve sinerji katacaktır. Mutlaka bizlere yol gösterecektir. Aslında sadece bizim işimiz zor değil, şehrin işi zor. Hedefe varabilmek için çok çalışmamız lazım. Önce kendimizi seveceğiz, sonra çevremizi seveceğiz. Hedef koymuyorum ama bu hedefin peşinden koşacağımızı ve hiç yorulmayacağımızın şimdiden garantisini verebilirim” dedi.