Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR, BAŞKENT’TE MAĞLUP

BOLUSPOR, BAŞKENT’TE MAĞLUP
Boluspor, TFF 1.ligin 7.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup oldu. Gençlerbirliği’ne galibiyeti getiren golü 49.dakikada Barış Alıcı kaydetti.

İlk yarıda oynadığı oyunla, girdiği pozisyonlarla umut veren kırmızı beyazlılar ikinci yarıda ise sahada pek varlık gösteremedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Gençlerbirliği karşısına; Selmani, Abdurrahim, Fethi, Eray, Bregu, Roshi, Zahit, Kasongo, Ali, Abdurrahman, Bertu on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Tugay, Odah, Hakan, Arda Şengül, Novak, Talha, Emin, Arda Köksal, Erkam yer aldı.

Gençlerbirliği ise Boluspor karşısına, Übeyd, Ömürcan, Arda, Mert, Kerem Can, Dmytro, Aksel, Lualua, Barış, Lima, Eleke on biri ile çıktı

İlk pozisyon Boluspor’dan

Karşılaşmaya Gençlerbirliği’nin vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın ilk pozisyonunu yakalayan taraf oldu. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Eray’ın volesi yandan auta çıktı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Oyunun ilk yarısında her iki takımda oyunu orta sahada kabul ederek rakibinin orta alanda hata yapmasını bekledi.

Boluspor’dan peş peşe pozisyonlar

Boluspor maçın 44.dakikasında gole çok yaklaştı. Gençlerbirliği defansının peş peşe hatası sonrasında ceza sahası içinde topla buluşan Bregu’nun vuruşu auta çıktı. Kırmızı beyazlılar ilk yarının son dakikasında gole bir kez daha yaklaştı. Mehmet Zahit’in ortasında Kabongo ceza sahası içinde topa istediği gibi vuramayınca top auta çıktı. Maçın ilk yarısının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Gençlerbirliği golü buldu

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor ikinci yarıya ilk yarıda mücadele ettiği on birle başladı. Gençlerbirliği maçın 49.dakikasında Boluspor karşısında golü buldu. Ani gelişen Gençlerbirliği atağında Lualua topu Barış’a aktardı, Barış sert bir, vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Gençlerbirliği, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

Erginer’den 2 hamle birden

Boluspor maçın 62.dakikasında 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Novak ve Odah oyuna girdi, Bregu ve Bertu oyundan çıktı. Kırmızı beyazlılar maçın 80.dakikasında 3.değişikliğini yaptı. Arda Köksal oyuna girdi, Eray oyundan çıktı. Boluspor’da maçın 85.dakikasında Abdurrahman sarı kart gördü. Boluspor’da 87.dakikada bir oyuncu değişikliği daha yapıldı. Tugay oyuna girdi, Abdurrahman oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup olarak 7.haftayı puansız kapattı. Boluspor aldığı mağlubiyetle 7 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar ligin 8.haftasında kendi sahasında Denizlispor’u konuk edecek. 

Etiketler: bolu haberler boluspor