Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DA KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR

BOLUSPOR’DA KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR
Beypiliç Boluspor, TFF 1.ligin 15.haftasında deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede Samsunspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı.


Haber: Burhan Yeşiltaş

B.Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Samsunspor karşısına; Mosquera, Kerim, Tugay, Burak Asan, Melih, Poepon, Gökhan, Marlinho, Muhammed Bayır, Aykut, Burak Bekaroğlu on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Hamza, Oğuzhan, Mihajlovic, M. Arslantaş, M. Gümüşkaya. Alican, Mertan, Ali Keten, Fatih yer aldı.

Samsunspor ise B.Boluspor karşısına; Nurullah, Guido, Savicevic, Gökhan, Burak, Ferhat, Kerem Can, Erhan, Nadir, Erkam, Boli on biri ile çıktı.

Erginer’den 5 değişiklik

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Reha Erginer, ilk on birde 5 değişikliğe gitti. Erginer, defansta Ali Keten’in yerine Burak Bekaroğlu’na sol bekte Fethi’nin yerine Muhammed Bayır’a, orta alanda Bekir ve Araz’ın yerine Marlinho ve Gökhan’a ileri uçta da Mertan’ın yerine Poepon’a şans verdi.

Peş peşe pozisyonlar

Karşılaşmaya B.Boluspor’un vuruşu ile başlandı. B.Boluspor mücadeleye iyi başlayan taraf oldu. Kırmızı beyazlılar oyunun ilk dakikalarında Samsunspor kalesinde peş peşe 2 pozisyon yakaladı. Samsunspor maçın 13.dakikasında gole yaklaştı. Gökhan’ın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Savicevic’in vuruşunu Mosquera kurtardı. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

Samsunspor golü buldu

Samsunspor maçın 29.dakikasında golü buldu. Burak Çalık’ın ceza sahası ortasında arka direkte kafayı vuran Gökhan Alsan topu ağlarla buluşturdu. Bu golle Samsunspor, Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.

Poepon direğe takıldı

B.Boluspor maçın 34.dakikasında beraberlik golüne çok yaklaştı. Melih’in kullandığı köşe vuruşunda oluşan karambolün ardından kafayı vuran Poepon’un şutu üst direkten kale çizgisi üzerine düştü. Kırmızı beyazlılar bu dakikada mutlak pozisyondan faydalanamadı. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Samsunspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Hamza ve Alican oyunda

Maçın ikinci yarısına Samsunspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda aynı on birlerle ikinci yarıya başladı. B.Boluspor’da 2 oyuncu değişikliği maçın 65.dakikasında yapıldı. Hamza ve Alican oyuna girdi, Poepon ve Burak Asan oyundan çıktı. B.Boluspor’da maçın 80.dakikasında Melih Okutan sarı kart gördü. Aynı dakikada Gökhan Sazdağı oyundan çıktı, Mihajlovic oyuna girdi. B.Boluspor’da maçın 84.dakikasında bir değişiklik daha yapıldı. Mertan oyuna girdi, Marliho oyundan çıktı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Mücadelede kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beypiliç Boluspor deplasmanda Samsunspor’a 1-0 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı. 

Etiketler: bolu haberler