Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUNUN SULTANLARI ŞAPİYONLUK İÇİN YOLA ÇIKTI

BOLUNUN SULTANLARI ŞAPİYONLUK İÇİN YOLA ÇIKTI
Lig etabında ve Play-off Yarı Finallerinde büyük başarı gösteren Bolu Belediyespor’lu oyuncular ve beraberindeki teknik heyet, taraftarlar tarafından tezahüratlar eşliğinde İzmir’e uğurlandı.

26 Nisan Pazartesi günü başlayacak olan Final karşılaşmaları için yola çıkacak olan Bolu Belediyespor, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Yarenler taraftar grubu ve vatandaşlar tarafından coşkuyla uğurlandı.

İzmir Atatürk Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde ilk maçını Edremit Belediye Altınolukspor oynayacak olan Bolu Belediyespor’un kaptanı Ceren Baysal’a Yarenler Taraftar Grubu tarafından çiçek taktim edildi.

Uğurlamaya Katılan Başkan Tanju Özcan, oyuncular ile birlikte tezahüratlara eşlik ederek, şampiyonluk beklediklerini ve şampiyon olacaklarına gönülden inandıklarını ifade etti.

Baş Antrenör Salih Yergin ve Bolu Belediyespor orta oyuncusu Fatma Beyaz ise kupayı alacaklarına sonuna kadar inandıklarını dile getirdi.

“BURAYA KUPAYLA DÖNECEĞİZ”

Bolu Belediyespor Baş Antrenörü Salih Yergin, finallerde iyi takımlara karşı mücadele edeceklerini ifade ederek, “Orada, kendini ispatlamış 4 iyi takımla oynayacağız. Biz de çok iyiyiz, iddialıyız. Çok çalıştı çocuklar. Bolu’nun bu başarıya ihtiyacı var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve inşallah, buraya kupayla döneceğiz. Bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah onların yüzünü güldüreceğiz” diye konuştu.

“HERKESTEN DUALAR BEKLİYORUZ”

Bolu Belediyespor oyuncusu Fatma Beyaz ise Bolu’ya kupayla dönmek istediklerini belirterek, “Elimizden gelenin en iyisini yaparak bu şehre kupayla dönmek istiyoruz. Bütün amacımız, hedefimiz bu. Herkesten dualar bekliyoruz. Şuana kadar herkesin desteğini hissettik zaten. Orada, bütün mücadelemizi ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

Bolu Belediyespor son olarak alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde yola çıktı. 
Etiketler: bolu haberler