Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu'nun sultanları kupayı evine getirdi

Bolu'nun sultanları kupayı evine getirdi
Kadınlar Voleybol 1. Ligi Play-Off finallerini 2. Olarak tamamlayan Ve Kupayı Bolu’ya getiren Bolunun Sultanları Kentte şampiyonluk turları attı. Büyük gurur ve coşkuyla karşılanan Bolu Belediyespor oyuncuları ve beraberindeki teknik heyet, Bolu İl Emniyet ekipleri tarafından sıkı güvenlik önemleri ve koronvirüs tedbirleri kapsamında taraftarları selamladı.


Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nden Sultanlar Ligi’ne yükselen ve Kupayı İlimize getiren Bolu Belediyespor, Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı oyuncuları ve beraberindeki teknik ekip, otobüs tepesinden önce şehirde şampiyonluk turları attı, ardından Belediye Meydanı’nda taraftarlarla bir araya geldi.

Belediye Meydanı’nda büyük mutluluk ve heyecanla karşılanan Bolunun Sultanları, otobüsün üzerinden taraftarlar ile birlikte tezahüratlara eşlik etti.

Takıma eşlik eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan mikrofonu alarak önce takımı kutladı ardından getirecekleri yenilikleri taraftarla birlikte paylaştı.

Takımı tebrik eden Başkan Özcan, Şampiyonluk turu attıklarını ve vatandaşları selamladıklarını ifade ederek, “Bugün Bolu caddelerinde kısa bir tur attık. Ve gördük ki Bolu halkı şampiyonluğu özlemiş. 30 Yıl sonra ilk kez bir takımımız süper lige çıktı, futboldan ileri çıktı. İşte bu güzel kardeşlerim ile birlikte tüm takım el ele vererek bize bu şampiyonluğu getirdi. Biz Belediye olarak üzerimize düşeni yerine getirdik, onlar üzerine düşeni yerine getirdiler” şeklinde konuştu.

Gelecek sezon ise Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımının, maçlarını 3 bin kişi kapasiteli büyük sahada oynanacağı haberini veren Tanju Özcan,  takımı karşılamaya gelen taraftarlara “O 3 bin kişilik saha dolacak mı?” sorusunu yönelterek Bolulu taraftarlardan “Dolacak” sözü aldı.

Bolu Belediyespor renklerinin artık kırmızı beyaz olacağını da açıklayan Özcan, “Önemli bir konu daha var. Bir şey bize yakışmıyor. Bolu Belediyespor, Boluspor birbirinden ayrılmaz. Bu sene bir değişiklik yapacağız. Benim önerimle, yeşil beyaz değil kırmızı beyaz olacak artık renklerimiz” diyerek takımın renklerinin değişeceği haberini otobüsün üzerinden yaptığı konuşmada duyurdu.

Son olarak takımı tekrardan kutlayan Belediye Başkanı, “Ben takımı kutluyorum, hepsini ayrı ayrı alınlarından öpüyorum. Hepsinin ellerine sağlık Allah onlardan razı olsun” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın konuşmasının ardından bir konuşma da Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut yaptı. Taraftarın her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Barut, “ Siz bizim her zaman yanımızdaydınız. Siz ne kadar otobüs isterseniz biz hepsini size vereceğiz.  Yeter ki siz hep bizim yanımızda olun.

Bolu Belediye Başkanı ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’e teşekkür eden Sinan Barut, “Başta 1 yıl boyunca bize desteklerini eksik etmeyen, Sayın Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Belediye Başkan Yardımcıları her zaman yanımızda oldu. Sayın Rasim Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu takımda büyük emeği olan Salih hocamızı, diğer antrenör hocalarımızı ve takım kaptanı Elif Uzun ile birlikte tüm takıma teşekkür ediyorum” kelimelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, Sportif Direktör Salih Yergin ve Kadın Voleybol Takımını makamında kabul etti.