Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU’NUN DÜNYA ÇAPINDA TURİZM MERKEZİ OLMAMASI İÇİN HİÇBİR SEBEP YOK”

“BOLU’NUN DÜNYA ÇAPINDA TURİZM MERKEZİ OLMAMASI İÇİN HİÇBİR SEBEP YOK”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gölcük Tabiat Parkı ziyaretinde, Bolu’nun turizm potansiyeline dikkat çekerek, “Bolu’nun dünya çapında bir turizm merkezi, dinlence alanı olmaması için hiçbir sebep yok. Sadece çok çalışmak, barışı, huzuru bu ülkede tesis etmek gerekiyor. Başkanımızın bu yolda yanındayız.” dedi.


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bolu Belediyesi’ne yaptığı ziyaretin ardından Gölcük Tabiat Parkı’na geçti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte Türkiye’nin gözbebeği Gölcük’e giden İmamoğlu, göl kenarındaki iskelede hatıra fotoğrafı çektirdi.

Manzara karşısında adeta büyülenen İmamoğlu, burada yaptığı açıklamada, “Gölcük’teyiz, Bolu’dayız. Aslında Bolu’nun her köşesi bambaşka güzel. Bolu’nun dünya çapında bir turizm merkezi, dinlence alanı olmaması için hiçbir sebep yok.  Sadece çok çalışmak, barışı, huzuru bu ülkede tesis etmek gerekiyor. Başkanımızın bu yolda yanındayız. Çok mutlu oldum burada olmaktan dolayı” ifadelerini kullandı.

Öte yandan İmamoğlu, Gölcük’e yaptığı sürpriz ziyarette vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. İmamoğlu’nu karşılarında gören vatandaşlar, başarılı belediye başkanı İmamoğlu’nun etrafını sararak fotoğraf çektirmek ve sohbet etmek için birbirleriyle yarıştı. İmamoğlu ise tüm fotoğraf isteklerini geri çevirmeyerek, bol bol fotoğraf çektirdi.