Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU’NUN CAMİLERİNDE KUDÜS İÇİN DUA EDİLDİ

BOLU’NUN CAMİLERİNDE KUDÜS İÇİN DUA EDİLDİ
İlimizde bulunan camilerde Cuma namazından önce Kudüs ve tüm İslam beldelerinin huzuru ve kurtuluşu inancıyla Kur’an-ı Kerim okundu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama sonrasında, İlimiz camilerinde Filistinlilere manevi destek göstermek amacıyla Cuma namazı öncesinde Yasin-i Şerif ve Fetih sureleri okundu. Okunan surelerin ardından dualar edildi.

Cemaati bilgilendirmek amacıyla Kuran’ı Kerim’in neden okunduğunu açıklayan Yıldırım Bayezid Camii İmamı, zulüm gören Filistin halkı için dua edeceklerini söyleyerek, “Tüm İslam dünyasının kanayan bir yarası var, Filistin. Buradaki kardeşlerimize dua etmek, orada hayatını kaybeden, şehit olan, yaralanan kardeşlerimize dua etmek için, tüm Türkiye’de tüm camilerimizde, hatta yurt dışında olan Başkanlığımıza, ülkemize ait görev yapan arkadaşlarımızın bulundukları camilerde; Yasin-i Şerif, Fetih Suresi’ni okudular ve arkasından siz muhterem cemaatimizle beraber, bu okunan surelerle beraber dua yapacağız. Şimdi hep beraber, ellerimizi semaya, Rabbimize açalım ve gönülden inşallah duamızı yapalım” ifadelerini kullandı.