Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLULU HAKEMLERDEN 66 AİLEYE YARDIM ELİ

BOLULU HAKEMLERDEN 66 AİLEYE YARDIM ELİ
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesi, koronavirüs sebebiyle maddi sıkıntılar yaşayan ailelere yardım eli uzattı.


TFFHGD Bolu şubesi sosyal sorumluluk çerçevesi kapsamında "Komşusu açken, tok yatan bizden değildir, Gün Birlik ve Beraberlik Günü” diyerek kampanya başlattı. Bu kapsamda 66 ailenin gıda ihtiyacını karşılayarak örnek bir davranışa imza attılar.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesi Başkanı Arif Ergün;

“Derneğimiz olarak, ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde dar gelirli ailelerimizin özellikle yaşlı kesiminin çok daha fazla geçim sıkıntısı yaşadıklarını görüyoruz sadece bizler değil aslında herkes görüyor, herkes yardım etmek istiyor ben ve dernek yönetim kurulu arkadaşlarımın telefonları bir haftadır hiç susmadı Allah hepsinden razı olsun. Maddi manevi destek olan Genel başkanımız Abdurrahman Arıcı ve sevgili eşi Kadriye Arıcı’ya, dernek yönetim kurulu üyelerimize, İl hakem kurulumuza, hakemlerimize, gözlemcilerimize, hakemliği bırakmış arkadaşlarımıza, saha komiserleri derneğimize, hakem ve gözlemcilerimizin ailelerine ve yakınlarına ve yardımsever iş adamlarına teşekkürü bir borç bilirim. Elimizden geldiğince yardımlarımıza ve sosyal projelerimize devam edeceğiz inşallah” dedi.