Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLULU GENÇLER UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ’Nİ ÇOK SEVDİ

BOLULU GENÇLER UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ’Nİ ÇOK SEVDİ
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın TÜGVA’dan geri alarak Bolulu gençlerin hizmetine sunduğu Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde artık her gün onlarca öğrenci sınavlara hazırlanıyor.


31 Mart yerel seçimleri sonrası Uğur Mumcu Parkı’ndaki tek katlı yapı, Başkan Tanju Özcan’ın talimatıyla Türkiye Gençlik Vakfı’ndan (TÜGVA) geri alınarak, “Uğur Mumcu Kültür Merkezi” adıyla Bolu’daki tüm gençlerin hizmetine sunulmuştu.

GENÇLERİN VAZGEÇİLMEZİ HALİNE GELDİ

Artık bir vakfın üyelerine değil, tüm gençliğe hizmet eden Uğur Mumcu Kültür Merkezi, kısa sürede Bolulu gençlerin vazgeçilmezi haline geldi. Sınavlara hazırlanan öğrenciler günün erken saatlerinde Uğur Mumcu Kültür Merkezi’ne gelerek, tek ve gruplar halinde ders çalışmaya başladı. Özellikle KPSS, TUS gibi sınavlara hazırlanan öğrenciler, sakin ve huzurlu bir ortamda gün boyu ders çalışıyor.

“BU İMKANI BİZLERE SAĞLADIĞI İÇİN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan Yasemin Kocatürk, bir yıldır Uğur Mumcu Kültür Merkezi’ne geldiğini söyleyerek,  “YKS sınavına hazırlanıyorum. Evim yakın olduğu için burayı keşfettim. Bir süredir buraya geliyorum. Gayet verimli bir ortam hazırlanmış, bizi düşünmüşler. Çok verimli çalışabiliyorum” dedi.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nin konforlu ve sessiz bir ortam olduğuna değinen Nisa Nur Yerlikaya da “Ben DGS’ye hazırlanıyorum. Son bir yıldır buraya geliyorum. Çalışma ortamı çok konforlu ve sessiz. Pandemi dolayısıyla İl Halk Kütüphanesi kapalıydı ama bura hep açıktı. Burada rahatlıkla çalışabiliyoruz. Bu imkanı bizlere sağladığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca çalışan arkadaşlarımız da çok ilgiler. Hepsine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Etiketler: bolu haberler