Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU’DAN ÇANAKKALE’YE BÜYÜK YATIRIM

BOLU’DAN ÇANAKKALE’YE BÜYÜK YATIRIM
İlimizin kuyumculuk sektöründeki önemli markalarından Fay Yamaner, yeni mağazasını Çanakkale 17 Burda Alışveriş Merkezi’nde açtı.


Bolu’nun örnek markalarından bir olan Fay Yamaner, Çanakkale’deki yeni mağazasını hizmete açtı. 17 Burda AVM’de Çanakkale’ye merhaba diyen Fay Yamaner, kuyumculuk sektöründeki tecrübesini Çanakkale halkıyla paylaşacak.

Fay Yamaner’in Yönetim Kurulu Başkanı örnek girişimci Fatih Yamaner, kendilerine destek olan tüm kurum ve kişilere teşekkür ederek, “Memleketimiz Bolu’dan sonra Çanakkale’nin sevilen ve güvenilen bir ismi olmaya çalışacağız. Pandemiye rağmen Çanakkale halkının ilgisi ve sıcaklığı bizi kendilerinden hissettirdi. Sağ olsunlar. Başarımızın temeli olan Bolu’muza ve yeni başlangıç yaptığımız Çanakkale halkına teşekkür ediyoruz. Gelecek vizyonumuz ve mağazalaşma sürecimiz için başlangıç sürecinin öneminin farkındayız” dedi.

Fay Yamaner’in Çanakkale mağazası için Bolu’dan çok sayıda kişi ve kurum gönderdikleri çiçek ve kutlama mesajları ile başarılı iş adamı Fatih Yamaner’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Etiketler: bolu haberler