Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU'DA YAVRU KÖPEK SON ANDA KURTARILDI

BOLU'DA YAVRU KÖPEK SON ANDA KURTARILDI
Bolu'da, yavru bir köpek çalılıkların arasında sıkıştı. Açlık ve susuzluktan ölmek üzereyken bulunan talihsiz köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, dün Bolu’nun Karaköy Mahallesi'nde bulunan boş arazide meydana geldi. Vatandaşlar araziden sesler geldiğini duydu. Bunun ardından araziye bakan vatandaşlar çalılıkların çevresinde yavru köpekler buldu. Mahalle sakinleri, köpekleri beslemeye başladı. Bu sırada, yavru köpeklerden birinin çalılıklara sıkıştığı fark edildi. Vatandaşlar kendi imkanlarıyla köpeği kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

İTFAİYE ERİ ELLERİYLE SU İÇİRDİ

Bunun üzerine, durum itfaiye ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çalılıkları temizleyerek yavru köpeği buldu. Talihsiz köpek kısa sürede sıkıştığı yerden kurtarıldı. Açlık ve susuzluktan bitkin düşen yavru köpeğin ölmek üzere olduğunu gören itfaiye eri Bekir Sınmaz, yavru köpeğe elleriyle su içirdi. İtfaiye ekipleri, bir süre sonra kendine gelen yavru köpeği, sahiplenmek ve bakımını üstlenmek isteyen vatandaşlara teslim etti.