Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"BOLU’DA YAŞAYAN HERKES PROJELERDEN EN AZ BİRİNDE KENDİNİ BULACAK”

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Aktaş Mahallesi’nde 400 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Gönüle Değen, Hayata Değer Projelerini anlattı. Metin, büyük destek gördüğü toplantıda proje tanıtım kitapçığını eline alarak, “İddia ediyorum Bolu’da yaşan herkes bu kitapçıkta yer alan projelerden en az birinde kendini bulacak” dedi.

Tabiatın Kalbi Bolu’yu 2023 hedeflerine taşıyacak 30 mega projesini hafta sonu düzenlenen tanıtım toplantısı ile Bolu kamuoyu ile paylaşan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Aktaş Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerinin detaylarını anlattı ve destek istedi.

400 KİŞİ KATILDI

Metin’in “Gönüle değen, hayata değer projeler”ini tanıttığı programa halk yoğun ilgi gösterdi. Şelale Restoranda gerçekleşen ve gencinden yaşlısına işçisinden memuruna, öğrencisine kadar toplumun tüm kesimlerin katılım sağladığı bilgilendirme toplantısına yaklaşık 400 kişi katıldı.

“HERKES PROJELERDEN EN AZ BİRİNDE KENDİSİNİ BULACAK”

İlgi ve destek gördüğü programda AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, açıklandığı andan itibaren kamuoyunda büyük ses getiren projelerin yer aldığı kitapçığı eline alarak, “İddia ediyorum; Bolu’da yaşayan herkes bu kitapçıkta yer alan projelerden en az birinde kendisini bulacak” dedi.

PROJELERİNİ TEK TEK ANLATTI

Metin daha sonra Bolu Şehir Stadyumu, Bolu tarih ve turizm alanı,  Bolu Metrobüs Hattı, Vakıf Yazılım Üniversitesi, Köroğlu Millet Bahçesi, Akşemseddin Millet Kıraathanesi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Fuar ve Kongre Merkezi, Bolu STK Merkezi, Amatör Spor Merkezi gibi Bolu’ya çağ atlatacak 30 mega projesini tek tek anlattı.

PROJELER TAM NOT ALDI

Vatandaşlar ise Tabiatın Kalbi Bolu’nun 2023 hedeflerine ulaşmasında önemli yer taşıyan 30 mega projeye tam not verdi.