Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU'DA KORONA HASTASI BUNALIMA GİRDİ !

BOLU'DA KORONA HASTASI BUNALIMA GİRDİ !
Bolu’da ailesiyle birlikte yaşadığı evde alkol alan COVİD-19 hastası A.Y bunalıma girdi. Şahıs polis ve sağlık ekiplerinin konuşması sonrasında sakinleştirildi.

Olay, saat 20.00 sıralarında Aktaş Mahallesi Taşhancılar Caddesi üzerinde meydana geldi. Evinde COVİD-19  tedavisi devam eden A.Y., alkol aldıktan sonra ailesiyle birlikte kaldığı evde bunalıma girdi. Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve özel kıyafetli filyasyon ekibi sevk edildi.  Yaman’ın evin kapısını açmamakta ısrar etmesi üzerine bölgeye itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin ikna çabalarının ardından kapıyı açan A.Y., sağlık ekiplerinin kendisini hastaneye götürme teklifini de reddetti.

SAKİNLEŞTİRİLDİ...

A. Y. ailesi hem sağlıkları hem de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı polislerin kendilerini yurda yerleştirmeleri teklifini de geri çevirdi. Bazı vatandaşlar olay sırasında balkonlara çıkarak yaşananları izlediler. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri tutanak tuttuktan sonra tedbir amaçlı bir süre evin önünde bekledikten sonra bölgeden ayrıldılar.