Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU'DA KAMP ALANLARI

BOLU'DA KAMP ALANLARI
Şehir hayatından uzaklaşmak ve doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin en çok tercih ettiği rotalardan biri olan Bolu'nun harika kamp alanları;
Yedigöller Milli Parkı
Doğayla iç içe olmayı seviyorsanız Yedigöller tam size göre! Her renk ağaçlar ile karşılaşabileceğiniz eşsiz bir doğa manzarasına sahip Yedigöller Milli Parkı’nda kamp yaparken kullanmanız için tuvalet ve mescit alanları mevcuttur. Tuvalet ve mescitlerde bulunan priz ile elektrik ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Abant Tabiat Parkı
Haftasonları fazlasıyla kalabalalık olan Abant Tabiat Parkı  en çok tavsiye edilen kamp alanlardan biridir. Göl manzarası eşliğinde ağaçların altına çadır kurarak kamp yapabilirsiniz. Park olması sebebiyle tuvalet ihtiyacı için alan mevcuttur.

Göksu Tabiat Parkı
Uzun bir dağ yolculuğu sonrası varabileceğiniz Göksu Tabiat Parkı tam bir doğa harikası. Gölde balık tutmak isterseniz oltanızı yanınıza almayı unutmayın.

Karagöl Tabiat Parkı
Sonbahar aylarında çok fazla tercih edilen yerlerden biridir. Suyun rengi derin olması sebebiyle koyudur. Göl, Bolu'da bulunan diğer göllere göre daha küçüktür. Tuvalet ve su ihtiyacı için yerler mevcuttur. Giriş ücretlidir.

Şirinyazı Göleti
Kamp ve doğa sevenler için harika bir yer. Göl kenarına çadırınızı kurarak güzel bir kamp yapabilirsiniz. Girişler ücretli ve tuvaletler mevcuttur.

Aladağ Göleti
Gölet manzarası eşliğinde kamp yapmak isterseniz rotanızı Aladağlar’a çevirebilirsiniz. Bölgede vahşi hayvanlar bulunabilir.

Sinekli Yaylası
Temmuz ayında Sinekli Yaylası Şenlikleri ile adını duyurmuştur. Yaz aylarında çok fazla sinek vardır. Sinek ilacınızı almayı unutmayınız. Hava durumunu takip etmeden gitmemenizi öneririz. Zira gece normal bir şekilde yatıp sabah 1 metre kar ile uyanabilirsiniz.

Sülüklü Göl
En popüler piknik alanlarından olan Sülüklü göl her sene kampçıların akımına uğruyor. Girişi ücretli olan Sülüklü Göl’de kamp yapmak için alanlar çok elverişli. 

Seben Taşlı Yayla Gölü Kamp Alanı
Ücretsiz olan Seben Gölü çevresinde kamp için çok geniş alanlar mevcuttur. Aynı zamanda piknik alanı olduğu için tuvalette bulunuyor. 

Gölcük Tabiat Parkı
Doğanın içinde eşsiz bir ev manzarası ile sizi karşılayan Gölcük Tabiat Parkında giriş ücretlidir. Gezerken çok keyifli anlar yaşayabileceğiniz Gölcük'te yeme içme alanları mevcuttur.