Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“Bolu’da dışarıda maske takmak zorunludur”

“Bolu’da dışarıda maske takmak zorunludur”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bulunarak, Bolu’da maske takmanın zorunlu olduğunun altını çizdi. Doğanay; “Lütfen yasak olduğu için değil kendi sağlığımız için kurallara uyalım. Maske mesafe tedbir salgına karşı en güçlü silahlarımız” dedi.

HABER: Aslı Akış

Korona virüs ile mücadele kapsamında 1 Haziran itibari ile başlayan yeni normale dönüşün ardından vatandaşların tedbirleri ciddiye almaması ile beraber vaka sayılarında artış yaşandı. Mayıs ayının sonlarında 3 haneli sayılara düşen vaka sayısı, son 3 gündür yeniden artışa geçti.

14 Haziran Korona virüs tablosunun açıklanmasının ardından Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yaparak vatandaşları kurallara uyulması konusunda uyarıda bulundu. Doğanay paylaşımında, “Bu tablonun iyiye ya da kötüye gitmesi bizim elimizde! Unutmayalım, Bolu’da dışarı maske takmak zorunludur. Lütfen yasak olduğu için değil kendi sağlığımız için kurallara uyalım. Maske mesafe tedbir salgına karşı en güçlü silahlarımız.

Hep beraber dikkat ederek birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.